poliskonstapeln

Varför blir jag alltid så nervös när jag är ute och kör och jag ser en polis eller en polisbil även fast jag vet att jag inte har något att dölja?
Idag lyckades jag bli stoppad av polisen två gånger inom 15 minuter hur lyckas man?
Det börjad med att jag och Julia skulle köra till jobbet för att lämna in lönerapporterna.
När vi kör över lejonströmsbron så ser jag två stycken män som lyser upp i sina gula västar.
Jag nejar nejar jag vill inte tycker inte om poliser. Jag kör in till sidan vevar ner rutan och väntar på att dom ska komma fram. Tar fram körkortet och blåser som på beställning han ställer några frågor och det är grönt att köra vidare. Jag andas ut och nu var det över. Går in på jobbet och gör ärendet men när man ska hem igen så kör man ju samma väg men det är ju lugnt dom står ju på sammasida. Hahah tror ni inte att han byter sida när jag kommer. Jag och julia börjat fnissa och lite extra mycket börjar ju jag då som blir nervös.
Jag vevar ner rutan och han frågar om jag inte har varit hemma och smyg supit - Nej det är lugnt säger jag.
- Nej det är klart ni ville bara se oss igen. hahah tur att poliser kan ha lite humor också men nu ska jag då inte ut på en stund vore dock pinsamt och bli stoppad igen haha.


En vanlig söndag..

Även fast man har så dålig koll på vad det är för dag så känner man när det kommer en söndag. Dom är precis lika deprimerande. Förut var det alltid ett suck för att det var skola nästa dag men nu är sucket för att man typ inte har något att göra, alltså man inte har några rutiner på sitt liv. Ge mig ett jobb jobb jobb jobb jobb.. jag blir tokig snart!
Det här är den enda säkra rutinen jag kan ha mitt liv just nu som tex i veckan kommer det mest troligt att se ut så här:

Måndag: 19.00-20.00 Pump, 20.00-21.00 Power Yoga
Tisdag: 12.00-12.45 Pump
Onsdag: 12.00-12.30 Core
Torsdag: 19.00-20.00 PSI
Fredag: 12.00-12.45 Pump

Träningen är det enda man kan lita på just nu.


Heldagen

Som sagt gårdagen börjades med pump klockan 12.00 och sedan var det full fart hela degen.
Där efter så gick vi och åt lunch tillsammans och sedan blev det en shoppingrunda i skellefteås stora stad.
Vi drog sedan hem till mig kring 17.00 tiden då vi började fixa oss i ordning för kvällen och beställde även hämt mat från lilla kina, smskens på det (blev även bakis mat idag). Sedan var kvällen i full rulle och vi begav oss till station. Var helt sjukt mycket folk ute i går kön gick ju som ner till vägen hela tiden kändes det som.
Idag kan jag med bestämda ord säga att vissa mår bättre en andra. Lyckligtvis är jag en av dom som mår bättre tror jag.
Ikväll blir det bakishäng på brödrahemsgatan. Då man lär få höra lite detaljer från i går.

Lite bilder från förfesten i går:













Fortsättning följer.....


Nu var det gjort..

Mitt rum är nu ny städat och klart vilket känns jätte skönt därför att man behöver inte kliva över saker och ting för att komma sig fram och man behöver inte varje dag heller höra mammas tjat om att städa. Så nu får vi se hur länge det håller.
Min mobil är ett mindre lyckat problem, det är verkligen min överlevar mobil jag har tappat bort den så många gånger och fått tillbaka den. Den funkar ju fortfarande men med en blaffa mitt i displayen känns inte så kul. Jag for ju som tidigare sagt till OnOff men  vilket jag inte hade kollat noga på min färsäkringslapp var att den har gått ut och även garantin hade gått ut!!! Så det var inte lönt att göra något för då skulle jag måsta betala och då är det lika bra att köpa sig en ny mobil men denna gång lär den inte bli en sådan här dyr en.

Imorgon ska jag försöka mig på ett träningspass jag tror jag känner mig redo för det nu efter min lilla sjukdom.
Imorogn har vi tjejer tänkt att ha en hel dag då vi gör saker tillsammans planerna är inte riktigt spikade än men det börjar iallafall med ett träningspass, klockan 12.00 blir det pump sedan blir det lunch på stan tillsammans sedan får vi se vad det blir mer under dagen men tanken är att vi ska göra något hela dagen och kvällen. Kvällen kommer iallafall sluta med utgång på station. Så jag berättar senare hur den där dagen riktigt slutade.

Nu har jag precis fixat till mina naglar är nog inget som jag lär hinna med imorogn känns det som.
så nu ska ja fortsätta och se lite O.C.  xoxo

Saker att göra..

Nu är jag uppstigen och klar för att ge mig ut på uppdrag. Har sovit så oroligt i natt när jag vaknade i morse så låg jag och grät och jag fattade verkligen ingenting för jag kommer inte ihåg vad jag har drömt heller, rå mysko var de men det känns så verkligt samtidigt.

Nu ska jag iaf köra i väg till OnOff och lämna in min mobil håll tummarna för att det kommer gå på garantin nu.
Och eftersom jag somnade i från städningen i natt så har jag en hel del städning kvar i dag.
Nu ska jag skynda mig i väg hörs sen xoxo

Nattstädning

Med tanken att mitt rum är ett bomnedslag just nu så kanske det är dags att städa. Jag får alltid städryck så här sent på nätterna jag vet inte vad som är felet men jag antar att jag är mer en natt människa.
Min stora resväska som jag hade till norge är fortfarande ouppackad så man kanske ska ta och börja med den iaf det skulle vara något de. Har inget att stiga upp till i morogn så ni som har arbeten att stiga upp till sov så gott för nu börjar jag städningen här. xoxo

Vist är det städdags när det ser ut så här?






23.21

Blev en sväng på dallas med Julia för att äta lite mat, sedan drog vi hem till henne för att se idol vilket är typ ett måste denna vecka det är nu det är som roligast att se. Sedan drog vi ut igen då vi for till olearys bara för att sitta ner och prata osv. Men jag förstår inte hur det kunde vara så tomt där på en Onsdag det var kanske max 10 personer där inne när vi for där i från.

Men nu  har jag iaf letat upp min garanti lapp till min mobil som måste lämnas in på lagning imorgon. Det råkade hände en lite olycka i övik, egentligen har jag ingen aning hur det kan ha hänt för tappat den har jag inte gjort iaf. Men det var så att när jag vaknade upp på morgonen så skulle jag kolla vad klockan var på mobilen i stället för att se vad det står för klockslag så ser jag bara en står jävla blaffa mitt i mobilen, som en spricka fast inte på skärmen utan under skärmen. Så snälla snälla snälla säg att det går att fixa på grantin för jag har inte tänkt betala nå mer på den här skrot mobilen som kostade 7294 kr med granti. Hur kunde jag göra ett sådant dumt köp!!?? Mobiler är bara till för att hålla i ett år ju.




Bilder från olearys i kväll


Vill tyckas må bra..

Tyvär blev det inget bloggade i går, låg i princip i min sänga  hela dagen. Jag vet inte riktigt vad jag har drabbats av men jag har aldrig varit med om den här känslan förut. Jag har inte speciellt ont insidan av halsen, då menar jag hals ont så att jag inte kan svälja osv, utan det är som ont utsidan av halsen och vidare ut i nacken och en blixtrande huvudvärk som kommer och går som den vill. Men jag har kommit fram till att det går som mäst ont när jag har varit still alldeles för länge som när jag tex har legat och vilat. Men annars mår jag som egentligen bra och det är det som är jobbigt för jag har någ orken att göra saker egentligen.
Så dagens planer blir att jag ska nu snart gå och ta mig en uppiggande durchs och fräscha till mig lite så jag känner mig som en levande människa igen. Sedan så har jag och Julia planer på att fara till olearys och äta och bara ta det lugnt tror dock att jag hoppar över den alkoholhaltiga drycken i kväll.



Akutmottagningen

Tiden den går och jag känner mig allt mer sämre och sämre. Har så ont i nacken,halsen,huvudet är yr och är svullen i ansiktet.Ca klockan 14.00 ringde jag vårdcentralen men fick ingen tid fören i morgon klockan 10.45. När den började närma sig 18.00 tiden så var jag nästan gråt färdig det gjorde ont bara att prata. Orkade inte sitta upp men orkade inte heller ligga och vila för det kändes som om man hade en tegelsten till kudde. Så jag for då till akuten vilket jag inte skulle villja kalla det för ett dugg. Jag satt där och väntade i 4 timmar sedan allt jag fick och fick veta var att jag hade en hög sänka vilket betyder att jag har en infektion och att något är på väg att slå ut eftersom det här började i går kväll. Så dom skickade med mig 3 stycken ibumitin och hoppas på att det skulle bli bättre annars fick jag höra av mig sen. Tre stycken ibumitin och 4 timmars väntan. Det var inte värt det. Ska adrig mer sätta mig på en akutmottagning även fast jag mår skit! Skulle ha tagit bara någon minuter att springa in på apoteket för köp hur mycket ibumitin som hellst.
Nu ska jag försöka lägga mig och sova och hoppas att jag vaknar upp i morgon med en en toppen känsla!
Hoppas att ni mår bra i alla fall. xoxo


Övik

Måndag och jag är helt slut efter helgen och har även börjat bli sjuk. Men det var lätt värt det har haft en så otroligt rolig helg i övik som gick alldeles för snabbt. Jag och Julia for till övik för att hälsa på ett gäng som vi träffade på Pite dansar och ler. En helg som kommer att bli oförglömlig. Det kändes så tråkigt när vi skulle åka hem till Skellefteå igen.

Bilfärden började kring halv 10 på fredag morgonen var i övik vid 13.00 tiden då vi även stannade en stund i umeå. När vi kom fram checkade vi in på hotellet där vi skulle sova i två nätter. Sedan träffade vi upp grabbarna och sedan var det bara att börja göra sig i ordning för kvällen. Dock så började vi lite sent eftersom lilla klant Julia hade glömt sitt legg hemma i skellefteå. Men det ordnade sig till slut eftersom vi fick legget att ta bussen till övik.
Sedan drog vi hem till Jens där förfesten skulle äga rum. Drog sedan vidare på en annan fest då vi senare drog till olearys som var rå king jämfört med det vi har i skellefteå. Med andra ord så hade dom dansgolv och det var nog det som gjorde att olles var så mycket bättre och så klart det goda sällskapet man hade. Sedan var det efterfest såklart. Vi var hemma ganska så sent och hotell frukosten väntade nästan på oss vi sov några timmar innan vi skulle gå ner till det dukade bordet men när det väl stod framför oss så var det inte så frestande längre. Julia fick i sig en fralla och jag ett glas Juice. Vi återgick sedan till sängen igen och sov tills det var dags att börja om på rond två.

Förfest tillsammans med killarna sedan drog vi ut på ett ställe som hette harrys som var ett riktigt kuligt uteställe sedan blev det jag och Julia som styrde efterfest den här gång som blev på vårat hotell rum. Vid 6 tiden somnade vi och klockan 12.00 var man tvungen att vara ute. Blev ingen god hotell frukost den här dagen heller vi gick inte ens ner för att spana in den. Drog sedan till Jens och hängde där tills det var dags att börja bilfärden hemåt igen.
Tack så hemskt mycket för en sådan trevlig helg, Det är bara att ladda om nu till nästa gång så ni kommer upp till oss killar.


Bilder från Fredag:



Mini förfest på hotell rummet.






Vi mötte upp legget på busstation kl:19.35.

-

Festen har börjat!































Bilder från Lördagen.




Middag på Olearys.







































21.07

Nu ska jag packa sakerna jag ska ha med mig till övik i morgon så att jag slipper stiga upp tidigare än vad som behövs. Vi beger oss vid 09.00 tiden i morgon och hotellet är bokat så nu hoppas jag att Julia har fixat några bra skivor inför bil resan. Idag har jag egentligen tagit det så lungt som möjligt och tränat ett hårt PSI pass nu i kväll. Steg upp tidigt i morse så nu ska jag snart gå och sova.
Får se om jag skriver under helgen annars får ni övik historian på söndag kväll eller senast måndag efter jobbet.
god natt xoxo



23.35

Mina ögon faller sakta men säkert snart ihop. Mörker körning ute i urskogen är inte det bästa jag vet. Kom precis hem från Annis stuga som ligger i stormark, tror jag att det var iaf men spelar egentligen ingen roll ut i skogen kallar jag iaf att det var. Men värt var det iaf. Det var mycket trevligt middag åt vi tillsammans vi spelade spel och bara satt och pratade med tända ljus, sånt som man gör i en stuga ute i skogen så här på höst kanten.
Tack för i kväll tjejer.

Imorgon är det redan Torsdag då finns det vissa saker som ska göras som att jag och julia måste boka hotell rum som vi egentligen borde ha gjort för länge sedan, packa lite smått av det man ska ha med sig under helgen osv. Blir även kanske en fika på eftermiddagen med några vänner sedan blir det träning på kvällen.

Nu blir det att sova för jag orkar inte ha ögonen öppna något mer. God natt och sov gott xoxo

16-09-2009

Aj,aj,aj träningsvärk i dag vilket gör jätte ont men känns skönt att det har tagit iaf. Vaknade klockan 11.00 av alarmet på mobilen då core träningen började exakt om en timme jag försökte vrida på min onda kropp och jag tänkte bara aldrig jag ska inte träna idag! När klockan var 11.20 så sa jag till mig själv du ska vist träna idag Emma. Och det gjorde jag också vilket känns jätte härligt nu i efterhand.

Nu ska jag bara ta det lugnt fram till ca 17.00 tiden då vi ska åka till Annas stuga och äta middag basta och roa oss tillsammans. Det känns som att det är det som behövs idag!



15-09-2009

Kände mig mycket duktig som for och tränade pump kl 12.00 idag, jag kände att jag var tvungen att köpa ett tränings kort och extra kul blir det ju när det är många av sina kompisar som är där och tränar med så man kan peppa varandra. Sedan var jag och Julia extra flitiga som tog en promenad efteråt.
Så nu har jag bokat flera pass fram över i veckan med.

kom nu precis hem har varit med Yeganeh var extremt trevligt att träffa denna flicka igen efter ett sånt långt tag och nu ska vi se till att det inte blir så länge till nästa gång igen.

Känner mig faktiskt helt slut just nu men kan ju bero på att jag inte somnade fören vid halv fem tiden i natt och steg upp ganska tidigt i morse. Så en tidigare kväll blir det i dag när jag ska på träning åter igen klockan 12.00 imorgon.


Kl:23.00

Eftersom man själv är så usel på att fixa bloggdesignen så har jag tagit hjälp av Carro som är jätte duktig när det gäller den biten ni kan spana in hennes blogg och andra bloggar hon har gjort på http://carielle.blogg.se .
Tack så jätte mycket för hjälpen Caroline jag blev jätte nöjd!!

Nu sitter jag bara och väntar på att klockan ska bli efter 24.00 någon gång så att dom kan lägga ut ett nytt avsnitt av Andra Avenyn.

Sitter också och funderar på om jag ska skaffa mig ett träningskort på aerobicsstudion eftersom det är många av mina vänner som har gjort det nu. Men det som hindrar mig från att göra det är att man kan som minst köpa 10 kort eller 3 månader och båda kostar 400 kr. Då är det ju helt vardelöst att köpa 10 kort. Men eftersom jag inte vet hur länge jag stannar i skellefteå så vet jag inte om det heller är värt att köpa ett 3 månaders heller.
Men vi får se jag kanske gör det ändå eftersom jag har all tid i världen att träna när man typ aldrig jobbar just nu.
Nu blir det lite mer O.C .
xoxo


Lady gaga


14-09-2009

Ibland önskar jag bara att jag var flickan i guldbyxorna, man stoppar bara ner handen i fickan och woops där var det några tusen lappar. Är så grymt sugen på att fara till stockholm 2-4 oktober men det kommer gå så grymt mycket pengar känns det som och jag måste ha råd att fara till Norge igen med.
Plus att jag ska till övik nästa helg och där kommer pengarna bara flyga i väg. Nej jag tror jag måste stanna hemma denna gång även fast jag inte vill det.

Det ska bli skit kul imorgon då ska jag och Yeganeh änteligen styra upp något, Jag undrar om studenten var den senaste gången jag såg den bitchen så vi har en hel sommar och lite till att prata om och ta igen!



13-09-2009

Sliten är man sedan går dagen, hela kvällen var verkligen sjukt skojig. För festen hemma hos mig blev riktigt lyckad sedan utgången på balzac var också riktigt lyckan tror att alla hade det lika kul som jag i går. Något som absolut måste göras om.

Idag ha jag varit förbi stan en kort sväng sedan har jag varit hos Linda och bara tagit det lugnt och pratat lite gossip. Nu blir det att bara att inte röra ett fingar ska slå på O.C och se det till mina vänner har slutat jobbet sedan ska vi gå ut på en promenad. Ska nog även boka flygbiljett till stockholm i kväll till början av oktober då det är kriteriet. Nu orkar jag tyvär inte skriva så mycket mer, ha det bra xoxo

12-09-2009

Nu har jag precis gjort mig klar för en ute kväll med några kompisar, festen kommer tydligen att börja hemma hos mig sedan drar vi in till stan. Det här blir nog uppvärmingen inför nästa helg då jag och Julia ska köra ner till Ö-vik och och vara där under helgen vi ska hälsa på killarna som vi träffade i sommras på Pdol, vi ska bo på hotell och Parta som aldrig förr. Är verkligen rå peppad!

Idag har jag varit på stan med Julia och Jennifer blev också så att saldot på kontot minskade sitt värde.
Det blev nämligen en Kavaj,leggenigs två par tröjor och ett linne och jag som bara skulle på stan och ta en kaffe med tjejerna men det kan inte hjälpas ibland blir det bara så här för mig.

Så här ser jag ut nu när jag ska ge mig ut och där har ni en bild också på mitt nya blonda jag.
xoxo.



2009-09-08

Nyss hem kommen från Lisa då vi några tjejer har kollat in idol som började i dag och fick lite nya uppdateringar om varandras liv. Men det blev dock en tidig kväll för mig eftersom jag börjar jobba klockan 07.00 och ska inte försova mig.
Jobbade första dagen idag igen efter att jag kom hem från Norge och det var så skönt tyckte jag att få något "viktigt" eller något som gör så att det känns så att jag lever gjort. Jag blir tokig att bara gå hemma på dagarna medans alla andra jobbar även fast det skulle vara skönt att sova ut men jag vill inte sova bort mina dagar vilket händer om jag inte måste upp till något.
Ja, dom ringde kl 07.00 i morse vilket jag först inte svarade för att jag fattade inte vad som hände men när jag fick vakna till och tänka och se vad det var för nummer så såg jag genast att det var ett kommun nummer och jag tänkte bara att jag var tvungen att ringa upp och ta första chansen då dom ringer och frågar annars kommer dom typ aldrig mer ringa men det betyder att jag även ska få jobba i morgon med hoppas på flera dagar fram över.

Tro det eller ej men i går började det, mitt hår är nu mera blont Alex hjälpte mig i går med att färga det vilket för det första tog fruktansvärt lång tid för det andra så färgade vi det ca 5-6 gånger vilket gjorde så jävla ont i hår boten i slutet att tårarna nästan komme fram, där tänkte jag bara att - blir det här för jävligt nu så går jag hellre så som det är. För Ajjjjjjjj vad ont det gjorde!!!
Men jag blev ganska så nöjd med det så kallade "näst sista" resultatet. Har fått till en bra grundfärg så nu ska vi bara slänga på ljusa slingor när min hårbotten har läkt igen så ska det nog bli jätte bra.
Är dock inte lika blond som senast nu är jag mer askblond kan man väll som säga vilket känns bra i nu läget.
Jag ska även slänga in en bild imorgon hur det ser ut för stunden. Men nu ska jag se lite på tv med mor min och sedan ska jag gå och lägga mig så jag orkar upp skulle vilja ta en uppfriskande promenad innan jag börjar i morgon men det kommer nog aldrig att ske.

JA, justia i dag började ju för övrigt tredje säsongen av Andra Avenyn inte att missa mina kära läsare råkade ni nu möjligtvis göra det så se avsnittet på www.svt.se ifortsättningen kommer det nog gå tisdagar kl:21.00 men jag tjuv kollar det alltid på datorn eftersom avsnittet kommer ut samma dag som det visas på tv och man kan bara inte hålla sig.

Men nu blir det god natt på er sov gott XOXO

Hemma igen

Nu har man kommit hem igen till skellefteå som man alltid brukar säga borta bra men hemma bäst. Jag har verkligen haft det jätte skönt i Norge det behövdes att komma bort en stund. Men nu blir det nog inte så länge hemma egentligen eftersom jag mest troligtvis åker tillbaka till Norge i oktober någon gång och då inte själv.
Nu hoppas jag bara att jag kan få lite jobb så jag får lite pengar så att jag har råd att bo i Norge till att börja med. 

Igår blev en mycket rolig och spontan kväll, var med Alexsandra och Linda var så kul att träffa alex igen efter att hon kommit hem från Italien och jag Norge. Det skulle bli en nykter kväll i går men det slutade med att vi drog till kalles och olles och att jag köpte drinkar och cider som aldrig förr har dock inte kollat mitt konto än så jag väntar lika gärna några dagar till. Men må säga att det var värt det för kul blev det. 

Nu ska jag ta på mig mina nya tajta löparbyxor som jag köpte igår och ge mig ut och gå broarna runt med Julia.

Väntar med att bli en smart blondin..

Sitter nu i soffan och bara tar det lugn. Jag och Gry kom precis hem från mat affären.
Innan vi kom till kassorna ställde jag mig för att se på lite olika härfärger, eftersom jag nästan måste göra det ljusare och ljusare för att bli blond igen men när jag kollade in dom Norska priserna så tänkte jag bara - Aldrig att jag köper det här! Kostade liksom typ 150 norska kr vilket blir jävligt dyrt jämför om jag skulle ha köpt det hemma i Sverige så jag tänkte att jag väntar med det tills jag kommer hem igen. Det värsta med att färga det blont från mörkt är att det kommer typ börja med och se förjävligt ut. Så jag ska nog göra så att när jag kommer hem så ska jag gå till min frisör och be om några råd och blir det helt omöjligt att göra det snyggt själv så ska jag då lägga ut dom kronorna som behövs för att få det blont sätta sig ner i frisör stolen och hoppas på ett gott resultat.
Nu ska jag luta mig bak i soffan och kolla in one tree hill avsnittet som går på tv:n vi hörs sen. Ha en bra dag.


blond eller rödhårig?

Ska man bli en dum blondin igen eller? ;)
Känner ett litet sug på att testa något gammalt men nu mera något nytt..


RSS 2.0