Halloween party!

Vad skönt att jag för en gångs  skull kom upp i tid i dag. Jag steg upp vid 10.00 tiden, den senaste tiden har jag typ stigit upp kring två så det här känns jätte skönt. Nu har jag precis sett dagens avsnitt av Riverside och ätit lunch. så nu ska jag ta det lugnt någon timme sedan kommer lisa hit efter hon har jobbat och fixat sig lite inför kvällen, då vi ska börja gå bort till lokalen och fixa och trixa lite. Vi hörs sen.


En gång har vi alla varit fjortis haha..En bild från konffa lägret i 8an.


Imorgon är det halloween firande..

Är det bara jag som är grymt taggad på halloween firandet imorgon? (haha, nej justia lisa med det är ju det ända hon pratar om..) Men imorgon då ska det spökas och stökas. Efter som det är jag som står för partyt / lisa om ni frågar mig. Så ska det bli den bästa halloween någonsin men det jobbiga är att jag har inte en blekaste aning hur många som kommer. På ett samtal i dag fick jag att det skulle komma ca tio stycken till utöver det vi hade räknat med men vad tusan det blir nog skit skoj hellre för mycket än för lite folk.


extension

Igår fick jag änteligen mitt hår hem skickat. Gud det där låter bara så sjukt men om man tänker efter så är det nästan mer en femtio procent i ens vänkrets som har det i dagens läge vilket ingen hade nästan för bara några år sedan. Men iaf jag var jätte orolig på att färgen skulle bli hel galet men den blev nästan perfekt skulle jag villja säga. Det som gick mindre bra var att jag råkade beställa alldeles för långt, det gick allts nästan ner till rumpan så att jag kunde sitta på det. Så eftersom jag inte orkade skicka tillbaka det och byta så tog jag saxen själv och klippte till det.
Sidan jag beställde i från heter http://www.tajmahal.se/ men är du i stockholm så besök affären i stället den är mycket bättre eftersom den har ett större utbud.


(Tyvär en urusle bild)


Födelsedagsfirande

I kväll har jag varit hos mattan och firat för att hon fyllde 19 år i måndags grattis i igen mattan!
Det blev en hel del god fika, lekar, goda skratt och eget bak för mattan, hon fick i uppgift att baka sin egen födelsedags tårta med förbundna ögon. Sedan blev det bil kurragömma som var den största leken i centrum.
För er som inte vet så går det till ungefär så här att man fyller bilar med massa folk i det här fallet var vi fyra stycken bilar som var proppade. Sedan ska en köra och gömma sig någon stans i stan. Sedan ska dom som gömmer sig skicka ut sms någon gång i minuten ledtrådar på vart man är. Sedan gäller det för dom övriga bilarna att hitta den bil som gömmer sig. Måste ju bara påpeka att mitt lag vann alla gånger vi letade vilket dream team!! Verkligen skit roligt och BRA för naturen är det!!




Tårtan blev jätte fin men tyvär ingen som vågade äta den förutom mattan själv!

Tack för i kväll allihop!

Ett vanligt inlägg bara..

Nu har jag inte tränat på snart över en och en halv vecka pga att jag har varit sjuk och hostan fortfarande sitter kvar. När ska jag få börja om igen egentligen jag saknar ju träningen. Jag hoppas det bara dröjer någon dag till sen får jag dra på mig träningskläderna och sedan köra igång som vanligt igen.

Som ni kanskse vet så har jag ju jobbat på ett äldreboende i sommar sedan står jag med på vikarie listan nu men det blir då inte alls mycket jobb man får där i från som den här månaden har jag jobbat endast en dag och idag fick jag helt plötsligt ett brev där det står att dom som jobbar inom vården ska på utbildning sedan tid och datum. Sedan står det i princip inge mer. Något som jag inte hade en ingen aning om att jag skulle på och varför ska jag dit jag får ju aldrig jobba?
Någon mer som känner igen detta och är också kallad på denna utbildnings dag? För jag blev ganska förvånad att jag skulle på något liknande.

Igår beställde jag även löshår är så jävla less på det korta håret nu. Så jag hoppas att dom är snabba på att skicka det så att jag redan har det imorgon kanske. Var som sagt tvungen att beställa nytt eftersom man är blond nu för tiden och inte rödhårig. Så jag hoppas färgen blir bra som jag valde.
Nu ni ska jag nog fixa till mig lite har typ slappat hela dagen, ska väll ge mig ut en sväng senare för att träffa Julia, vet inte riktigt vad vi ska hitta på men det blir nog bra vilket som.
Ja justia.. ni har väll inte glömt att det är tisdag och det är i dag dom alla bra programen kommer ut som ett nytt avsnitt av andra avenyn, one tree hill och gossip girl. Hörs sen puss på er!



Maskeradkläder..

Har varit en sväng på stan och bla fikat med brudarna..sedan blev det att hitta en utklädnad till på fredag då det är maskerd på halloween festen. Mina planer var att jag skulle vara mimmi men vilket inte känndes lika kul när jag fick höra att jag inte var ensam om det så då kom jag på något annat vilket blev lika bra för mig så i år ska jag nämligen vara en bar maid.
Nu blir det att laga i hop någgon middag sedan blir det film och mys kväll hemma hos lisa.



Halloojj!

Blev utgång i går på balzac igen, känns som man har börjat vara där varje helg nu men det är nog för att det har varit fri entre varje helg vilket det blir värt det att gå dit men det har ju också varit kul om inte tala om kvällen i går som blev riktigt lyckad tack för i går brudar.
Nu har jag precis tryggt i mig lite kinamat som var över i från i går när jag och mamma beställde hem och även en av dom ny wallander filmerna är nu ner laddad och klar så nu ska man krypa i hop och bara ta det lugnt resten av dagen.


Högskoleprovet

Jag är så tacksam över mig själv just nu att jag inte sitter och skriver högskoleprovet just nu som jag vet att det är många som gör. Det hade nog inte varit det rätta för mig just nu.
Just nu är jag nöjd med studenten i bagaget. Men det lär väll även bli högskoleprovet en dag!
Men jag håller tummarna för alla er andra.


Förlåt igen..

Tänkte bara ge dig LisseB en påminnelse om att du tyvär jobbar i helgen (förlåt igen).
Jag känner en person som inte är så speciellt nöjd med att hon ska jobba i helgen medans andra får roa sig.
Men jag lovar Lisa att jag ska spara dom roligaste absintkvällarna till dig!:)
Och jag lovar att jag ska komma in på frasses och hälsa på dig både fredag och lördag natt, gör det ni alla andra också så att lisa vet att vi tänker på henne!!
Förlåt IGEN jag var bara tvungen Lisa.
Puss & Kraaaaaaam



7k i stortjärn

HAHAHAHAHHAHAHAH!!! Jag bjuder på detta!!














det känns bättre.

Ojoj så skönt att vakna upp efter flera timmars natt sömn och så känns allt så mycket bättre. Tror inte jag har haft feber under hela natten hostan har börjat lägga säg det är bara hesheten som fortfarande spökar.
TRots att jag känner mig ganska så pigg så ska jag inte alls göra något speciellt fören på fredag så att jag verkligen blir frisk.
Nu hörni nu ska jag se dagens avsnitt av riverside ni har väll inte gått miste om den serien? I sådan fall är det bara att ni går in på svt.se på en gång och letar upp den och börjar titta.



Svininfulensan..

Jag ligger i sängen och kurerar mig och fösöker få i mig allt för att jag ska bli frisk, mitt nattduksbord ser ut som rena apoteket. Har haft ganska hög feber i natt och har i princip ingen röst kvar efter allt hostande. Läkaren tror att det rör sig om svininfulensan vilket känns precis som en vanlig infulensa. Men kan inte heller säga med säkerhet att det är svininfulensan efterom jag inte har testat mig för det. Det hela började redan i söndags och det är tisdag och jag börjar känna att det går åt det riktiga hållet.
Tycker att alla skrämer upp sig så mycket när dom hör om svininfulensan men om det nu är det jag har så kan jag då inte säga att jag känner någon större oro. Det är som en vanlig infulensa så ni kan lugna ner er ni som känner ett stort oro. Tycker alla har gjort en sådan stor sak av det. ( klart det kan vara farligt om man är i någon av riskgrupperna, vilket jag också är i.) Men med mig känner jag att det inte är någon fara iaf villket känns mycket skönt. Nu ska jag bädda ner mig igen ordentligt och ta fram och läsa en bok.
tjaoo!!;)

Bilder från i fredags











sjukling som man är..

Sedan i går har jag bara mått sjukt dåligt då jag först och främst bara trodde att min kropp var helt uttorkad från kvällen innan och att jag bara har fått en otroligt irriterande hosta. Senare på kvällen begav jag mig ut för att um gås med mina vänner när kl var ca halv 11 var jag helt slutkörd så jag begav mig genaste hemåt med siktet att jag skulle lägga mig direkt i sängen. Var verkligen hur trött som hellst hade verkligen feber känslan hade ont i kroppen och gruvade mig för varje gång jag skulle få ett hostanfall för det gör så ont... det ända jag tänkte hej jag har fått svininfulensan vilket mamma trodde också ett tag men jag förnekade det högt men tänkte att hon har rätt. Jag vägrara helt enkelt att vara sjuk.
När jag vaknade imorse så mådde jag iaf bättre än i går så ingen svininfulensa är det nog inte var nog en blanding av bakis och sjukis, tack gode gud!!
Men sliten av allt hostande är jag så nu ska jag nog ta mig en liten vilostund..


bakisguiden.se

I går blev en sådan helt otroligt king kväll. I stora drag kan jag säga att vi började hos Malin med middag och skålande. Vi drog sedan till en 20 årsfest och efter det gav vi oss ut på krogen (balzac) och Slutade sedan hos Malin igen. När klockan närmade sig 06.30 så låg jag i min säng hemma för att kunna sova ut.
Och att klockan blev så mycket känns verkligen, är totalt slut körd. Ett desperat försök för att få bort det här känslan av att man aldrig mer ska dricka alkohol ledde till att jag tvär googlade och viste ni att det finns en sida för dom som är bakis just nu? Japp det gör det, så spana in den om ni behöver någon gång http://www.bakisguiden.se/ . 

10 snabba tips

De mesta av tipsen på Bakisguiden handlar om att förbereda sig för att lindra sin baksmälla. Denna del är till för dig som har missat den biten , är bakis nu och behöver lindring på en gång!

Ledsen kompis, det är lite försent nu! Du skulle ha bytt ut sista ölen mot vatten! Den där efterfesten som kändes så smart igår kanske inte var så smart trots allt!

Men det är lätt att vara efterklok, det som återstår att göra är att göra det bästa av situationen.
Nedan följer därför 10 tips som hjälper dig lindra dina plågor direkt!

Gårdagens synder är redan gjorda och du behöver hjälp nu!

Här är 10 tips till hur du kan må bättre:
1, Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätske brist.
2, Drick resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
3, ät pickles!
4, Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
5, Ha sex! För många är bakis sex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand...).
6, Ta dig till en simhall och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksmäla.
7, ät eller drick saker med mycket fructos. Frukter i alla dess former eller juice. är apelsin juicen för stark för din mage testa med äppel juice.
8, Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
9, Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsocker nivå.
10, Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.

Följ dessa råd, gå sedan in på Bakis historier och läs om andra som har mått sämre än du gör nu. Att läsa om andras ångest gör att du genast känner dig mycket bättre!


Inge annat än fredag..

Vaknade nästan halv 12 då det var bara att stiga upp och tra på sig träningskläderna eftersom jag hade bokat ett träningspass som började kl 12.00 (pump). Det är är alltid lika jobbigt att stiga upp till dom där morogn passen men när man väl har tagit sig igenom det så finns det inge härligare, man får som en helt ny energi.
For sedan hem en sväng för att få i mig någon lunch och sedan göra sig klar för en lite sväng på stan med Julia.
Hittade en klänning som nog blir att jag har i kväll, Ja justia jag ska ut med Julia och Jennifer och äta sedan blir det nog utgång någonstans med. Det var inte alls mina planer för kvällen egentligen skulle bara hänga och ha fredags mys men nix ändrade planer som säkert blir lika bra.. nu ska jag in i duschen och brja göra mig klar.


power..

Har idag varit på arbetsförmedlingen för att dom tvingar dit mig på något trågigt möte och inte fick jag då veta något nytt. Dom säger bara samma saker om och om igen dom är då inte till någon större hjälp!
Känner mig helt slut nu efter middagen så det blir att ta en powernap sedan blir det lite Power Strike Impact på aerobicsstudion.


disney kväll

Kom precis hem från Emma då vi tjejer har haft disney kväll. Vi har pratat om det så många gånger nu om hur alla dom där disney filmerna är så bra att man alltid tittade på dom när man var liten så varför inte se dom någon kväll? I kväll var denna kväll, vi tittade igenom tre filmer kanske, vet inte säkert jag var inte så insatt tycker dock inte att dom var så bra som dom var för 10 år sedan så jag blev nästan lite besviken... Kanske man ska lämna det och komma ihåg dom som man en gång gjorde.

En annan film kväll som vi hade var för några veckor sedan var när vi såg filmen Dumpa honom, då talade även Annis om att hon hade läst boken som filmen var baserad på och den lät som en bok som jag skulle tycka var rolig att läsa eftersom jag inte är någon bokslukare så i dag hade Annis med sig boken så att jag kan få låna den så nu hade jag tänkt bädda ner mig i sängen med boken i högsta hugg.. god natt!!


I Lördags..

Eftersom jag själv just nu lever helt utan kamera så blir det så att man alltid låter sina vänner fota.
I lördags så var det både LisseB och Hälle som fotade men eftersom Lisse testade sin kameras kunskaper genom att doppa ner den i en drink så vet jag inte just nu om det är i så bra tillstånd efter kvällen och eftersom hälle inte är en lika stor datanörd så får man aldrig bilderna. Men nu slänger jag dock in två bilder som jag hittade på balzac's hemsida.





Ge mig något att njuta av



Vill bara ligga på stranden i ett varmt land, kunna doppa sig i det blå, kunna känna att man har semester på riktigt och bar njuta av livet! Vill ha sommar och inte dom här kalla dagarna.


Kingkväll

Oj oj idag mår man inte så där jätte bra. Kvällen i går blev rätt galen må jag säga men gud vad kul jag hade ändå. Det blev iaf att vi drog ut på balzac det var de magkänslan sa kändes bäst och king blev det ju också! Idag har jag, Lisa, Hälle och Karin varit på cykel jakt innan vi drog på träning jag hade tydligen dumpat min cykel någonstans mellan förfesten och stan men vart hade jag ingen aning om och Karin hade inte en blekaste aning vart hon heller gjort av sin cykel då hon viste att hon hade cyklat till stan men en sak som hon inte viste var att hon provade ta med sig sin cykel in på balzac som sin partner men som tur var så hade vi den hela Hälle som hade koll på vart våra fordon ägde hus. Ja som sagt träning dagen efter var inte heller någon större höjdare. En timmes core blev mer en vila på en yoga matta.
En king kväll kan man lugnt säga att det blev ska snart göras om igen!


Lördag

Nu har man gjort sig klar inför kvällen med hjälp av dom nya skorna och kläderna jag inhandlade på stan i går med lisseB. Så nu ska jag snart cykla i väg till lisa och sedan dra vidare till förfesten. Vi vet dock inte vart det bär av senare i kväll men vi tänkte att vi skulle gå efter magkänslan av vad som känns bäst då, det kan bli scandic eller balzac m en också calles eller olles vi får helt enkelt se. Nu ska jag leta fram min vinter jacka för jag känner att det kommer bli kyligt i natt det var även en fågel som viskade i mitt öra att det kanske skulle komma snö i natt.
Hoppas dock att jag klarar mig från det.
Trevlig kväll!


Blogginlägg

Har känslan av att jag har varit dålig på att blogga dom senaste dagarna!
Men det är inte kul att skriva om det ska måsta stå samma sak varje gång.
Men dom senaste dagarna har som handlat om träning varit med tjejerna och ett omvänt dygn, Jag är upp till cirka klockan 04.30 varje natt och då sover jag till klockan 14.00 på dagarna villket jag försöker göra en ändring på nu men är inte det lättaste.

Idag blev det en prommis med Alex en fika på waynes med Julia.
Under fikat så sägs bland annat detta:

"Julia tittar ut genom fönstret
 - Där är expert killen herregud ,herregud han kommer hit, Asså nej! Jag som är jätte risig idag ju.
- Men snälla julia har du någonsin pratat med han?
- JA det har jag! Jag har faktiskt köpt en mobil av han!."

Tyckte det var lite roligt faktiskt förlåt Julia jag var tvungen att dela med mig detta..
Sedan blev det en sväng på stan efter det 45 minuters core träning på aerobicsstudion sedan blev det idol tittande med Lisa och Hälle. Det må jag säga vara en snabb resume om dagens händelser. Nu blir det att snart kolla in vilka som går vidare i idol jag gissar på att det kommer bli Tove och Karolina.



Fortsatt trevlig kväll på er xoxo


RSS 2.0