27 juni

Midsommarafton..

Midsommarafton firade vi i Davids stuga. En midsommar som verkligen kan beskrivas med fler än tusen ord.
Men fram för allt så var det riktigt trevligt och roligt.
Tänkte lägga upp några bilder från min kamera som jag tog innan jag hoppade i vattnet med kläderna, kameran, mobilen och klockan på mig! Jag kan säga att jag har från och med nu verkligen lärt mig att jag ska ha försäkring på allt jag äger, Kameran och klockan lämnas in på lagning i morgon...

















ahah jaappp det var dom bilderna jag hade att bjuda på!!


21 juni

Nej nu har det gått alldeles förlänge sen som jag bloggade..

Men det har som varit så mycket sedan jag kom hem, man ska liksom hinna med allt.
Har nu förra veckan börjat jobba igen på mitt gamla sommarjobb (äldreboende). Sedan ska man vara social vid sidan av jobbet med. I helgen så var meningen att det skulle vara klassfest på fredagen men det blev väll inte så jätte många men det var kul ändå. Sedan i lördags var det födelsedagsfest för Tina.
Det är faktiskt kul att vara tillbaka i skellefteå när man träffar alla men jag saknar oslo otroligt mycket med!!
Dags att göra sig klar för jobbet..ses snart igen!


13 juni

Skellefteå nu är jag hemma igen!

Tänkte göra en kort uppdatering vad jag har gjort dom senaste dagarna.

Från onsdag till Fredag så var jag i stockholm med Julia. Det var helt Sjukt att träffa Julia igen och det är en sådan otrolig känsla att få hem henne till sveige! Välkommen hem Hellten!

I fredags så blev det första festen här hemma, Då karin hade inflyttningsfest Var verkligen skit kul!

I går så blev det häng med Alex hela kvällen så nu har jag fått träffa dom flesta som jag har saknat som mest när jag har  varit borta!!

Lite bilder från stockholm:



















Liter bilder från festen med gänget:















8 juni



Såg som sagt sex and the city i går. Jag älskade verkligen filmen. Den skillde sig åt från den första filmen.
Men man blev verkligen glad när man såg den. Skrattade nästan mig igenom hela filmen. Ni som inte har sett filmen ni måste se den! Fick även en perfekt och behövlig goodiebag på bion i går. Shampo, balsam och hårspray från Glow.

Sista dagen i oslo. Har delade känslor. Ska faktiskt bli tråkigt att lämna oslo för jag trivs verkligen jätte bra. Är bara helt sjukt att jag redan har varit här i nästan fyra månader. Så resväskorna är nu nästan helt packade och i morogn bär det av mot Stockholm. Jag längtar, jag längtar även fast jag lämnar oslo så får jag äntligen träffa Julia efter ca 7 månader. Jag får komma hem och träffa alla människor som jag har saknat så mycket. Men Oslo finns kvar och jag kommer komma tillbaka!
Dags att fortsätt packningen, Oslo vi ses!!! Stockholm vi ses i morgon och Skellefteå vi ses på fredag! :)

7 juni



Sex and the city 2!!

Den mest efterlängtade filmen i år ska nu äntligen få ses.
Jag och tjejorna tar på oss dom högaste hälarna vi har och klackar i väg till bion klockan 21.00.
Vi taggar nu innan med ett glas vitt.

7 juni

En hel helg utan internet! Desperata har vi varit men nu är det fixat igen!

Det här var alltså min sista helg i oslo och idag är det även min näst sista dag här.
I fredags var det underbart bra väder så vi hängde så klart i frognerparken med grill och kos.
Vi gick även ut på onkel dondald som var ett jätte kul ute ställe som dom bara har öpppet på sommaren.
Kvällens stora minus var att både jag och Lisa blev av stulna våra mobiltelefoner! Så nu går det inte längre att nå mig på det norska nummret utan det är det svenska som gäller igen!











I lördags så slog jag och Ida till med två dagars, tänkte ta onkel donald igen men det var alldeles för populärt att dom inte tog in mer folk så vi provade ännu ett nytt ställe som hette tempes, helt okej ställe faktiskt.






Nu ska jag och Lisa ut för att fixa lite små grejor bla gå till polis stationen och anmäla mobilerna, även fast det inte är så jäte stor chans att vi kommer få tillbaka den...

4 juni

Nu är det verkligen sommar och sol!

Idag har jag tvingat med mig Lisa till operan. Lisa kunde inte förstå varför vi skulle dit, men bor man i oslo så tycker jag att där ska man ha varit. Varmt och fin utsikt var det där uppe på taket.

Blev sedan även en snabb sväng på några affärer på stan. Köpte mig ett par nya shorts, tröja och en skjorta blir väll att ha på sig något av det i kväll.

Resten av dagen så har vi bara legat i parken och solat. Blir även parken om någon timme igen då vi ska grilla och sedan börjar även festen där. Min sista utgång här i oslo i kväll.







Var tvungen att ge guldmannen pengar för att han skulle ställa upp på en bild..








I den här byggnaden ligger jobbet som jag har jobbat på när jag har varit här i oslo.


2 juni

Tiden går så otroligt fort när man har det så bra!

Har varit i sarpsborg i två dagar då jag har bott hos Ole, Gry och lilla Pia.
Kom dit vid lunch tid i går, vi for direkt och köpte med oss lite sallad och gick till kulås parken som ligger i byen. En veldigt fin park och som verkligen var perfekt för små barn även om Pia är lite för lite för att kunna springa omkring så var det hur härligt som hellst att bara titta på alla människor och ha det riktigt skönt i solen och dessutom när man har med sig så bra sällskap. 
Det var så kul att se hur stor Pia redan har blivit, tiden går så fort, i går var hon redan 3 månader.

Idag har vi varit på en liten shopping tur i moss, känner att jag var mer upptagen att se och gå runt med Pia än jag var att titta på kläder!:)
Hann även med att se mormor en liten kort stund och Tante Ba.
Var där fram till eftermiddagen sedan skjutsade tante Ba mig hem till oslo igen.(tante=moster/faster, för er svenskar som funderar på vad det betyder) Så det var nog sista gången jag såg dom innan jag åker hem till skellefteå igen.
Trist att det kommer dröja så länge till nästa gång. Men det är tur att skype har blivit så effektivt!



Här sitter Pia och tittar på tv:)


1 juni

God morgon, god morgon!

För en gång skull så kan jag få säga det på en ledig dag här i bloggen. Jag kan inte vara riktigt mig själv i dag för jag har gjort något som jag nästan aldrig gör. Jag vaknar och stiger upp klockan 06.50 pigg som en nöt. Stiger liksom upp samtidigt som Ida far och jobbar medans Lisa nu fortfarande likker och snarkar. Detta är inte likt mig.. men inte nog med det jag går även direkt till kylskåpet och äter frukost vilket jag aldrig gör. Hihi det här känns faktiskt riktigt bra!

Har nu varit några blogg lösa dagar men har faktiskt varit fullt upp, som jag har har berättat så har jag varit hundvakt över en lång helg. Vi har även haft besök av Karin. Det har verkligen varit jätte roligt att ha haft henne här!
Sedan Matilda som har bott med oss en månad har nu lämnat oss och åkt hem till skellefteå igen, riktigt tomt är det utan henne. Kul att vi har haft en del besök medans vi har varit här i oslo. Som jag tidigare har sagt så har jag nog verkligen bokat resa till stockholm den 9 Juni. Så snart bär det hem för mig med.
Men helgen har verkligen varit händelserik det har hänt saker allt fran A-Ö.

Ska lägga upp en del bilder senare men slänger in två bilder från stan i går. Måste börja packa i hop lite saker ska om en och en halv timme sitta på bussen till sarpsborg, whii jag längtar tills jag är framme!!! Ha det gött så länge!




RSS 2.0