På topp

Som sagt så var det klass fest igår och det var riktigt riktigt roligt och trevligt. Jag kände mig verkligen på topp, vilket jag idag vaknade upp och var precis som den skinande solen som är ute. Mådde inte ett dugg dåligt man hoppade nästan upp ur sängen och och gjorde sig i ett med solen.
Vi var nästan på nårdanå hela kvällen till en del av folket gav sig mot kalles eftersom ryktet går att olles har börjat ta betalt för att få komma in nu för tiden.
Något som ständigt följer med mig vart jag en går är min kära mobil och som oftast poppar upp för den tycks villja ta några bilder, blir oftast inte så många men några blir det..




















Fredag

Idag har det varit en ruggit stressig dag man hinner knappt andas, det har varit ett flängande hit och dit och skolan tar döden på en men sista provet är gjort nu, hoppas jag iaf! Ikväll blir det att ta en bilsväng till umeå för att spana in yran och Björn Rosenström tillsammans med Alexandra och Joel.
Nu sitter jag och väntar på middagen sen ska man nog ta sig en liten tuppelur innan man ska köra i väg och hämta dom.
Ha en trevlig kväll tjao:)

14 dagar kvar med klassen..

Dagen började med skola som vanligt sen var det raka vägen hem för att lägga sig att vila och se sex and the city tills klockan började närma sig halv 8 då man skulle möta upp klassen, blev egentligen bara halva klassen men det var trevligt ändå, vi satt och chillade i solen och spelade fotboll vilken var riktigt roligt. Men man jag insåg att något jag ska börja göra nu är att börja träna igen, konditionen var verkligen på botten.
Två veckor kvar till studenten och nu börjar vi dra igång dom två roliga veckorna när vi gör saker och framför allt häller i oss för mycket alkohol... haha. Det börjar vi med redan på lördag då vi slår igång med bränboll och klassfest.
















15 dagar kvar!

Nu börjar det närma Sig allt mer det är endast 15 dagar kvar till sTudenten nu och paniken börjar komma men längtan också. Är så trött nU, jag orkar inge mer skola ska bli skönt meD ett sommarlov.. mEn vänta får jag inte gå tillbaka till skolaN igen den 20 augusTi?
Men, men.. vad ska man då göra? kommEr man ha något jobb? kommer man kunna resa? har man pengar till det?


Bilder

Orkar inte riktigt lägga upp alla bilder från stockholms resan här utan är ni nyfikna så kolla in facebook för där kommer alla bilder att ligga uppe snart



 


White Room

Det bästa!!

Stureplan= White Room, Laroy, Utecompagniet= Vi var där!!!!

Skellefteå kan verkligen slänga sig i väggen, för stockholm  är så fruktansvärt braaa.
Jag vet varken vart jag ska börja eller säga om denna helg men lätt den bästa.
Ska in med massa med bilder sen.. men nu blir det att sova för att jag ska befinna mig på skolan vid halv nio tiden för en gångs skull.


man måste jaga för att få det man vill ha!

Man brukar säga att vi kvinnor aldrig ska behöva jaga den man de vill ha, han ska jaga oss! tillvisso kan jag hålla med om detta, har svårt att se mig själv gå in i ett fungerande förhållade där jag var den som i början smörade, tofflade, stalkade, bombade med sms, ringde trots noll inkommna samtal eller "råkade" befinna mig där han var. Trots denna policy är det exakt hur jag spenderat min dag. Sprungit från affär till affär, bett butiksbiträderna kolla upp var han kan befinna sig och tillslut till tagit modet till mig att ringa efter honom. Och tillslut fann jag honom, en svart 37a på din sko i Täby!! han är den finaste jag sett (iaf på bilderna) och imorgon ska det bli han och jag! Slutsatsen jag drar av detta är att man måste jaga för att få det man vill ha, så vem vet, kanske borde man jaga män på samma sätt som skor. Men det återstår att se, har en låång kväll på krogen här i Stockholm framför mig att undersöka detta.

Se upp alla stockholmsbrats here I come! och by the way, det är julia som skriver, inte emma

Dag ett i sthlm

Idag har jag och julia gått på stan hela dagen och mer lär det bli i morogn.
Sedan har vi ätit middag, ja eller nu när kl är 01.00 har vi gjort det, jag skulle göra varma mackor till oss innan vi skulle fara ut men då brände jag sönder mackorna så att brandlarmet dessutom gick, haha panik blev det för vi trodde det var kopplat till brandkåren. Sedan var vi jätte sega på att göra oss klara så vi gick ut vid 22.00 tiden. Så jag Julia och jimmy gick på massa klubbar och försökte få in oss där det var 23 men det gick ändå på vissa ställen. Men en trevlig kväll blev det! Imorogn blir det shopping igen och sen blir det mer party än vad det har varit i dag:):):)

Välkommen till stockholm!

Nu är man framme i stockholm, eller det var vi egentligen i går vid 21.00 tiden. Resan gick faktiskt riktigt snabbt.
Så nu har vi sovit ut och gjort oss klara så nu är vi på väg ut för att shoppa shoppa och shoppa.
Får se vad det blir i kväll om vi går ut men något blir det iaf.
Uppdaterar mer senare.. ha en bra dag!

Allt kan hända

Har inte varit så bra på att uppdatera dom senaste dagarna eftersom min dator befinner sig någonstans i landet pga av att det ska lagas det är nämligen hård disken som har tagit farväl så jag har nu dammat av min gamla dator som jag inte orkar sitta vid ens för att den är så dålig.
Men som sagt i morgon vid den här tiden så sitter jag och Julia på väg mot sthlm. vi ska verkligen unna oss där nere, jag peppar och jag peppar, ser verkligen fram emot den här lång helgen.
Ska försöka hålla mig uppdaterad medans jag befinner mig där.

Norge - alexander rybak

Whiiiihoooooo alexander rybak tog alla med storm, något jag bara viste!
Nästa år blir det att fara till oslo och se vem som tar hem vinsten där, kanske sverige kan ha lite mer tur då..


Hipp hipp hura!!!


Idag vill vi gratulera min kära mormor som fyller år hoppas du får dig en fin födelse dag!!

Fredag

Kom precis hem, har vait ute en sväng på olles och calles med rebecca, vi hade inga större planer så vi bestämde oss för att dra ut en sväng bara för att träffa lite folk vilket var trevligt.
Alex kom även förbi en liten sväng så fick jag träffa henne också hur ska det gå när jag saknar denna mäniska efter att bara ha varit utomlands en vecka sen ska hon till italien två månader .. ojoj ville inte veta..

nu blir det lite sex and the city avsnitt sen ska sova...

Ingen ork...

Jag är helt jävla slut jag orkar inget känns som kroppen håller på att brytas ner och jag är så trött att jag vill bara gråta..
sitter och försäker göra samhälls, sen när man ska ta hjälp av sin mor så slarvar hon bort mitt papper som jag måste ha för att kunna göra det här! Så nu kommer min lärare att döööööööda mig eftersom det ska in i IDAG!! och jag måste lämna in det IDAG!! jag orkar fan inte mer nu.....

Nu då..

Jag skulle göra mina tre upg men jag orkar inte mer jag är klar med två av dom och jag är nöjd jag brukar inte vara så här aktiv och duktig som jag har varit nu så tredje upg för vänta till i morogn, det ska trots allt in nästa vecka.

Jag börjar känna mig bättre en vad jag har gjort dom senaste veckorna trots endel motgångar, Det börjar gå upp för mig att vissa saker inte är värda att sattsa på även fast jag har bara haft de i mina tankar. Jag ser framåt i stället nu vilket känns riktigt bra. Någon som jag saknar riktigt mycket nu efter att inte ha pratat med på 6 dagar är min lilla Alexandra Miller som ligger på plajan långt långt borta nu är det dags att du kommer hem och gämför brännan med mig kvinna hihi

Nu om ett tag  när julia har varit och tränat har jag väll tänkt styra något med henne osv...


Plugg och inget annat..

Nu har jag precis kommit hem från en härlig skogs promenad med min käre mor, något som vi har bestämt att vi ska göra varje dag här fram över.
Nu är det plugg som gäller och jag ska inte lämna denna dator innan jag är klar med följande saker

*Samhälls hemprov
*Bokrecention
*Bf-figa

När jag har gjort följande så kan jag känna mig ganska lugn för en liten stund iaf.
Har även laddat upp med kaffe så att jag ska klara detta, för är det nåt jag inte är bra på så är det att plugga..

Trevlig eftermiddag!!


Alexander rybak

I år sviker jag Sverige och åter går till Norge.
Är det bara jag som älskar detta charmtroll och gillar låten?
Lika bra för han är ändå min ;);) haha!
Kommer nämligen rösta på alexander i eurovision song contest 2009 med låten "Fairytale"








Kolla in charm killen!!


Nu är det bara att packa väskorna och dra till baka till oslo och leta upp karln!! ;)

Dagens Skratt!!

Skjutsade hem Y idag efter skolan och det är jag glad att jag gjorde för jag fick mig flera goda skratt av henne och hennes familj. Måste säga Y att du ska vara lycklig lottade för din familj är fan underbar.

Dagens topp två i skratt:

1. Vi var på väg mot irna för att fråga hennes mamma om lite hjäp med en skol uppgift då hennes kusin kommer gasande bakom oss med bilen, båda väjer åt var sitt håll. Han pall nitar och vi åter går till vägen och han gör samma sak igen gasar och pall nitar och vi väjer oss var sitt håll igen men det Y inte vet denna gång är att det är en blomkruka bakom henne så hon springer baklängest och vips som det är så flyger hon över den... Så här kan det se ut!! haha






2. Vi står vid min bil för att testa några cd-skivor och Y står och tjatar att att hon är piss nödig, tillslut kan inte flickan hålla sig längre så hon säger att hon måste gå och pissa då frågar jag vart hon är på väg när hon går mot deras bil, Jag uppfattade inte riktigt vad hon sa om det var kris att hon inte skulle hinna till toan som finns i deras hus 5 meter bort eller om hon inte tog sig in. Men det kanske är så där iranier gör när dom helt plötsligt renoverar toan och den står i rummet i stället. haha!!


I kärlekens krig segrar den, som ger sig.

Jag vet vad du vill ha.
Jag vet vad jag vill ha......!


Vimmel



Emilia skickade mig precis denna bild, man får nästan skämas om man ser ut så där i fyllan och villan att man kan bli så risig i slutet av kvällen. För man går ju inte från första början ut genom dörren och ser ut så där som jag gör på denna bild. Man borde börja ta för och efter bilder, en när man går ut genom dörren och en när man stiger in genom dörren igen.

Hemma spa.



Ett litet hemma spa så här på kvälls kvisten..

- Varmt bad med massor av skuuum
- Ansiktsmask
- Hårinpackning
- Goda dofter
- Musik
- skum skum skum skum


sms-utmaning

Bläddra igenom sms:en i inkorgen och räkna till tio, det sms du hamnar på ska du skriva in under frågan. Räkna om och skriv nästa sms under nästa fråga osv.


1. Vad skulle du säga om din pojkvän var otrogen mot dig?

Haha, ska vara där kl 3 ;)

2. Vad säger du alltid till din bästa kompis?
Tjena bruden :) vad gör du ?

3. Vad är de första du säger när en kompis blir påkörd av en buss?
Vi är ute nu, har ingenstans att ta vägen:S men vi kan vänta ute

4. Vilket sms blev du mest berörd av?
somnat? :)

5. Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
Jag är vid datorn kvinna!

6. Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Tror vi börjar halv nio:S

7. Vad skulle du säga till Gud om du träffade honom?
Typ:P
8. Vad vill du höra mest av allt?
haha tack:D vad händer?

9. Vad skulle du säga om du fick MVG i allt?
bra;)

10. Din mest romantiska replik?
tisdag kväll :)

11. Vad skulle du säga om du blev bestulen?
klockan är ju bara tolv? :P


Utmanar dig som läser detta!!!


Klassen!

Imorgon är den endast 30 dagar kvar till studenten, shit vilken panik man börjar få!
Vi får ta vara på tiden vi har tsm!
Nu BF3C så finns det mer bilder upp laddade på pixbox.se Under studenter09 så kolla in det!



Söndagsöndagsöndag

En lång sov morgon må jag säga att det blev för mig i dag. När klockan  var halv 3 kom mamma in och tyckte det var dags att stiga upp och det har hon nog mycket rätt i men vem vill egentligen stiga upp så tidigt när man hör hur regnet plaskar där ute. Då vill man bara stanna kvar i den varma sköna sängen.
Men iaf sedan for jag till Yeganeh för att göra pa och gissa VI HAR SKRIVIT KLART HELA PROJEKT RAPPORTEN WIIHHOO!!! :D
Det känns så ruggit skönt måste jag säga som om en sten fall lös från kroppen.

Körde precis förbi coop och tänkt en Ben & jerrys hade inte suttit fel nu.
Men när man ska prova en ny och smaken inte faller minsta rätt
så blir man inte så glad, blev endast några få skedar.

       



         


Testa inte denna, inte ett dugg god.     



Testa denna, den bästa av dom alla!


Huset fullt!

Helgen har bla förföljts av serien huset fullt.. men nu har jag sett alla på första säsongen
så nu får man köpa säsong två också :)


det ska skålas!


Blir så otroligt peppad Julia när vi pratar om våran stockholms resa, vi ska ha det så otroligt roligt och mysigt
Shopping, sitta i solen på utecafeer, partyn vi ska verkligen skåla för att vi kommer ha det så jäkla bra!
Det är bara 12 dagar kvar tills vi drar dit för att ha en av alla våra bra tider tillsammans.


vilken väg?

Varför kan inte saker vara som förr
Kan inte längre prata med dig
Saker kanske förändras
Kanske du
Kanske jag

Måste få gå min egen väg
Vara för mig själv
Stå på mina egna ben
Kan inte vara där med dig

Jag saknar det så otroligt mycket
Det gör så otroligt ont i mig
Vet inte vad jag ska ta mig till längre
Jag vet inte längre vad som händer
bortom allt
Ser inget längre
Hör inget heller

Jag bara gråter och gråter...


Vill sova!

Klockan börjar närma sig halv två nu och jag vill bara sova men det går bara inte
har för det första för mycket tankar i huvudet som inte går att koppla bort.
Jag har dessutom plockat fram böckerna så här dags, har nämligen samhälls prov imorogn och politik och massa skit men jag fattar inte ett dugg och det känns också så sent att börja plugga nu när hjärnan ändå inte funkar.
Jag undrar verkligen hur det här ska gå egentligen, kul att gå dit och lämna in ett blankt papper... Not!
Har precis kollat dom två senaste avsnitten av one tree hill.
Och jag ställer mig alltid frågan varför kan man inte få leva precis som i filmer det verkar alltid så lätt, alla problem eller snarare allt som är jobbigt för dom från början löser sig så snabbt till slut.
Varför kan det inte vara så i det verkliga livet?
Min hjärna kokar just nu men vet inte riktigt vad som kokar över allt känns så tomt och meningslöst just nu.
Känns som jag just nu skulle kunna räkna upp alla negativa ord som finns men vad är meningen egentligen?
Det blir ju inte precis bättre, blir inte precis heller inte bättre att jag skriver det här inlägget som verkligen alla kan läsa om dom vill. Men varför skulle ni där ute ens orka läsa det här tråkiga inlägget?
Jag skriver väll mest detta för mig själv, kunna fördriva tiden med något eller så kanske ni där ute känner precis som jag på något sätt. Har ni det perfekta livet så sitter ni ju inte heller och läser någons blogg som jag.
Men vad är det perfekta livet egentligen?
Att ha pengar, någon att älska kanske till och med ha hus familj och barn, ha det perfekta jobbet eller alla mvg som går att ha, att ni tycker om er själv så mycket att ni inte ens kan hitta en ända grej som ni skulle vilja förändra med er själv?
Nej jag vet inte faktiskt inte om det där är det perfekta livet då har man ju inget att kämpa för eller sträva efter?
Nu låter jag säkert som värdens emo och hatar allt och alla men så är det faktiskt inte är väll egentligen bara en grej som jag går och hänger upp mig på just nu så då kan man ju få förstora upp det lite i bland och tycka lite synd om sig själv.
Du som nu har läst detta hoppas du kom fram till något intresant! För nu ska jag tamme tusan sova!
Godnatttt!! puss på er! :*
P.s Tycker faktiskt om mitt liv för det mesta men man har sina dåliga dagar och i dag är det min tur.

skuggorna

Raderna som gjorde mig hel
är borta
det kan vara jag
när jag bara vänder ryggen till
men jag vågar inte vända mig om
känslan hos mig
känns då bättre
Det är något du inte vet
att vi aldrig har ryggarna vända samtidigt
När du inte ser mig
så ser jag dig
Det är trösten för mig
Jag borde ta ett eller till och med två steg närmre dig
Men jag backar för någon annan
som jag egentligen inte vill eller borde längre
som om jag stod vid ett övergångställ och väntar på grönt
chansar men ser inte bilen och blir nästan överkörd
springer tillbaka och klarar mig precis.
Jag står kvar och väntar på den gröna gubben
vågar knappt röra mig
får inte ut ett ord längre
sätter mig ner på bänken näst in till
åter hämtar mig
Kanske du går för bi med en annan skugga bredvid
Kan inte längre se vem den skuggan tillhör längre
Jag borde ha förstått
för länge sen
Vet inte längre när man ska skratta eller gråta
Vet bara hur man ställer sig på det högsta berget och skriker ut all ilska
aaaaahhhhhhh!!!!!!!


Why do we always fight


Saknar

Just nu skulle jag bara villja sätta mig på ett flyg till Norge och träffa mina nära och kära och komma bort från allt som finns i skellefteå.
Förhoppningsvis är det inte länge kvar tills jag tar mig en lång helg dit, jag saknar verkligen mitt andra hem land, Mormor, mina syskon ja alla verkligen. Ibland är det verkligen jobbigt att bo så längt borta från familjen/släkten tex nu när studenten kommer så får jag inte dela det med dom den dagen.














En bild från min konfermation på mig och mina kära bröder

Naglar

Har suttit en timme nu och filat och limmat och hela köret för att få på sig naglarna, tar nästan lika långtid att skriva dom är riktigt långa. Får se hur länge dom sitter nu men tror dom kommer sitta ett bra tag för hårt sitter dom iaf.
Blev faktiskt riktigt nöjd efter att ha gjort det själv.Resultatet skulle nog bli ruggit snyggt om någon annan gjorde det.
Så här blev det..


Ibland vet man bara...







Söndag 3 maj

Söndagen i dag måste jag säga behövs efter fyra dagars flängande är man riktigt slut måste jag säga.
I går kväll när jag och linda bara hängde och försökte hitta på något ringde Nathalie och frågade om man skulle hänga med på cruising i piteå. Självklart att vi var på, riktigt skoj blev det också.
nu ska jag iaf bara vila upp mig och ta det lungt för det behövs.


Valborgs

Nu har man kommit hem efter att ha varit i arvidsjaur i två dygn.
Riktigt trevligt må jag säga att det har varit, festande, bastu, skoter, grillning och massor med sol kan det bli bättre.
Nu är det bara att korka upp vinflaskan och starta grillen och he sig ut i solen igen.


RSS 2.0