Torsdag 30 september

Nu har vi varit och ätit lunch hos mormor. Tog liten stund innan vi kom in i huset eftersom vi var så smarta att vi glömde nycklarna hos mormor. Men det är nu löst och nu sitter jag mest och väntar på att jag ska pallra mig upp ur soffan så att jag kan börja packa mina grejor.

Ikväll åker jag in till Oslo. I morgon så ska jag på arbetsintervju på bianco. Är hur glad som hellst att jag fått intervju säker riktigt många som har sökt. Jag skulle verkligen  ge allt för det jobbet!!!
Vi får se hur det går.

På Lördag så kommer Yeganeh och från och med då så ska jag även vara hundvakt åt min bror i en vecka.

Snart dags att börja sätta fart för inte länge kvar tills bussen går. Kommer dock bli riktigt tomt att åka här i från. Men jag är snart tillbaka!:)


Torsdag 30 september



Japp! Då har jag börjat på rond nummer två , ännu en halsduk. Men denna gång så kör jag med dubbel garn i två olika färger så att det kommer skifta. Sattsar på att det blir snyggt! Måste ju ha lite variation i höst och vinter.

Onsdag 29 september

Här kommer resultatet på min första halsduk som jag har stickat. Det var en rolig start.
Har köpt mer garn i dag, så flera ska det bli.






Onsdag 29 september

Wiho!! Idag har vi varit på äventyrs fabriken. Jag tyckte det var skit kul. Synd bara att jag kände att jag var tvungen att hålla tillbaka lite av min barnslighet. Men när Pia har blivit några år äldre och kan springa och leka i dom stora ställningarna då ska ja med hundra procent visa min barnslighet!:)
















Tisdag 28 september

Nu har vi då som sagt varit på Pias första baby sång. Hur härliga barn som hellst och Pia som skötte sig riktigt bra och tyckte nog att det var riktigt bra hon med, hon såg ut att trivas.
Baby sången påminde mig en hel del faktiskt om när jag och Malin för några år sedan hade barngympa.
Det är tufft att leda så många energi fyllda barn i olika åldrar. Men det är fruktansvärt kul när man får det till.
Verkligen super bra att det finns så många olika barn grupper som anpassar efter barnens behov.

Nu har vi precis ätit kina mat,mmmmm så gott det var. Nu ska jag försöka sticka klart min halsduk så kanske ni får se ett resultat här på bloggen i morgon.
Gokväll!;)

Tisdag 28 september



Nu ska jag med på Pias första baby sång. Bloggar mer senare i kväll! Ha en fin dag!:)

Måndag 27 september

I går fick jag träna ordentligt igen. Var med Gry på något som heter zumba. En vän till henne som var instruktör.
Det var verkligen jätte kul. Man kan väll förklara att zumba är som en slags dansstil av lite allt möjligt, lite aerobics,salsa,samba... ja, lite av varje med hel skön musik. Så får ni möjlighet att prova på det så borde ni verkligen ta chansen.

Nu har vi kommit tillbaka hem igen efter att ha varit och besökt mormor:)

















Söndag 26 september

Nu kan man med säkerhet säga att hösten är här.
Men vi klär på oss och tar en promenad ner till lekparken. Så att Pia ska få prova gunga för första gången.
Jag funderar egentligen vem som hade det mest kul där.. Pia eller jag och Gry :)
















25 september

Den 16 oktober släpper Håkan Hellström sin nya skiva " Två steg från paradise".
Så ni som gillar han lika mycket som jag, varför inte förboka så får ni skivan direkt i brevlådan och inte bara det man ska tydligen få den även signerad. Ni kan boka den här bla: cdon.com och Rockhouse.
För detta har jag precis gjort. Jag längtar!






25 september



Blev en super start på dagen. Har i flera dagar försökt lära Pia att säga Tante. Det har blivit ord som tate och t t t.. Men nu alldeles nyss är jag nästan säker på att hon sa tante.:):) Pia kan säga tante och det värmer och gör tante Emma mycket stolt!:):) 

24 augusti

En riktigt mysig fredag. Löven faller och mörkt blir det fort om kvällarna.
Då lyser vi upp våra hem med några tända ljus.



Till middag blev det tacos och till efterrätt blev det chokladpudding med vaniljsås.



I kväll förtjänade vi också ett glas vin.



Nu är det bara inte jag som är i gång med stickningen utan även Gry är i gång.
Jag är nu halvvägs med min halsduk..
En kanon mysig fredags kväll! <3


23 september

Planerna var att jag inte alls skulle köpa något på stan, har den senaste tiden hållit mig borta från alla skoaffärer så gott som det går.  Men i dag så var jag bara tvungen att titta in på bianco. Började prova, sedan blev jag kär!
Är verkligen skit nöjd med skorna!




Skorna är från Bianco och kostar 1 400 kr


23 september

God morgon værlden!
Nu sitter jag hær i soffan har precis ætit frukost och dricker en kopp kaffe och ser lite barnprogram med Pia.
Nu ska jag alldeles snart gå och gøra mig klar. Vi ska nu snart børja gå mot stan. Hoppas det inte børjar regna bara før jag tycker det ser lite grått ute.  Men det ska nog gå bra, hørs sen!:)

22 september

Stickning är faktiskt rätt kul ändå, riktigt lugnande, trillar som in i en annan värld. Ska nu kämpa på en liten stund till håller nämligen på att ladda hem E02S8 av one tree hill. För ni har väll inte missat att det har börjat om igen?

Ha en fin kväll!:)

22 september

Nu har jag, Gry och Pia kommit hem från en promenad, handlat lite mat bland annat. På vägen så fick jag även en drop in tid hos frisören. Det var verkligen nödvändigt, så slitna som mina toppar var. Absolut inget märkvärdigt har gjorts bara tagit bort det slitna.

Eftersom jag känner att jag ångrara så fruktansvärt mycket att jag inte tog med min symaskin då mitt huvud håller på att explodera av idéer så får jag försöka hålla mig inom ramarna men inte med hjälp av symaskinen. Utan nu får det bli stickning i stället. Det är något som jag inte kan men Gry ska nu lära mig. Tanken är att jag ska sticka mig en halsduk. Valde ett super härligt ekologiskt garn. Jag önskar mig själv lycka till!;)


22 september


(Bild från valborgs 2008)

Yeganeh har bokat flygbiljett. Det 2 oktober kommer hon till Oslo. Hur kul som hellst!
Sedan får vi se blir det Oslo eller blir det en returbiljett tillbaka till Skellefteå, det är frågan.
Men jag taggar för att hon kommer, bara 11 dagar kvar! wiho!!:)


21 september

Det blev inte direkt någon löpning i skogen i dag som jag hade planerat. Istället så gick jag fram och tillbaka till mormor som inte är så långt men blev i alla fall en liten promenad. Det här med att löpa är inte direkt min grej. Träna kan jag göra men att bara springa?? Nej tack, alldeles för tråkigt för min smak.

Sitter nu och mixtrar lite granna med mitt bild program picasa 3. Tycker man att photoshop är alldeles för avancerat så funkar det här ganska bra om man bara vill göra lite små saker.


21 september



Har nu försökt fixa till bloggen lite. Men ju längre jag stirrar på en bild ju mer tycker jag att en bild blir ful haha! Men nu får det faktiskt duga för en stund.

Jag har varit i oslo från fredag till söndag. Var på en lägenhetsvisning, vi fick lägenheten men när vi fick reda på att vi var tvungen att ha den 1 år så kunde vi tyvär inte ta den, vilken verkligen var synd för den hade varit perfekt!
Så nu är det bara att söka vidare.

Har nu suttit med träningskläderna på i snart 4 timmar hade tänkt att prova mig på att fara ut och springa, haha känner inte peppen men snart ska jag!

15 september

På lördag ska jag på visning på en lägenhet.
Det är en 5:a lite utan för oslo.
Jag vill verkligen ha denna lägenhet den vore helt toppen!
Ge mig turen att vi  får denna!! :)

15 september

I dag har vi varit en sväng i sverige och handlat lite på köpcentret i nordby.



Tröjan kommer från Vero Moda
Ponchon och skjortsen kommer från New Yorker

14 september



En nyvaken liten Pia, nu ska vi ut en sväng på stan för en liten shoppingrunda.
Det säger vi inte nej till :)

Ha en bra dag! :)


13 september

Känner mig lite frustrerad om dagen då jag känner att jag har världens bloggtorka. Skulle villja skriva massor av inlägg om dagen. Men det är liksom helt tomt...
Idag har i alla fall jag, Gry och Pia gått en promenad till en vän av Gry då Pia fick leka med annan liten pojke.
Trevligt var det!
Har suttit och tittat lite efter lägenheter i Oslo så hoppas vi får napp på något snart! Om det är någon som vet om något så säg till, det vore guld!:)


Bilden är tagen i våras på aker brygge i Oslo.

12 september



Jag har alltid tyckt att det har varit roligt med kläder och när man har sytt i skolan osv.
Men däremot har jag som aldrig riktigt vågat göra något större av det. Vilket är jätte dumt när man tycker det är kul. Som jag har berättat lite tidigare så skaffade jag mig till slut en symaskin och började på mitt första lilla uppdrag när det gäller att sy kläder på egenhand och ja det lilla uppdraget blev ett litet klädesplagg till Pia som är min brosdotter. Det lilla kan fort vara stort, hon får växa lite till så kan hon snart ha det :)
Det var faktiskt lite klurigt men det var jätte kul, så det kommer bli massa mer kläder framöver, dock var symaskinen tvungen att stanna hemma och fick inte följa med mig på resan denna gång. Men så fort vi återförenas så ska det sys som aldrig förr!:)


11 september

Nu befinner jag mig æntligen i Norge, ær i Sarpsborg før stunden och resan gick bra.
Skønt att komma bort från Skellefteå och återkomma till Norge så snabbt.
Hær ær det full rull nær man har lilla Pia runt sig, svårt før tante Emma att slita blicken før hon ær ju bara før søt, ett litet charmtroll ær vad hon ær!:)
Pia har haft två piano uppvisningar før oss idag, hon ær så duktig!:)

9 september

I två dagar har jag stressat i sinne för att hinna med allt.
Men nu är jag klar. Resväskan är packad, flera timmars arbete framför symaskinen är nu avklarat med mitt lilla klädesplagg till Pia (bild kommer). Har Sagt hej då till några av mina tjejer som far till nord norge och med flera.
I går så planerade vi även lite inför norge och som det ser ut så får jag med mig några!!! :D

Så om en timme går bussen till umeå då jag stannar övernatten hos pappa sedan går flyget till oslo i morogn.

Ha det gött så länge!:)


7 september-Kl:14.29



Nu är jag tillbaka från en lunch med Elin. Mumma så gott det var med mat från tatung:)

7 september-KL:09.37

Härligt jag börjar få mig upp tidigt för att vara mig på morgonen. Nu väntar jag på att Alexandra ska vakna och sedan ska vi ta oss en morgon promenad i det fina vädret.
Sedan ska jag ta tag i ett dussin saker som jag har att göra.
I dag känner jag mig riktigt kry faktiskt, mara lite morgon trög fortfarande men det går mest troligt över snart när jag är inne på min tredje kaffe kopp.



Nu är både brillerna och skorna på så nu ger jag mig i väg på min promenad!:)


6 september- kl:20.06



Stressad är jag nu.. Det är ju tisdag redan i morgon och jag ska hinna packa inför norge. Vad ska man ha för kläder med sig? Efter vilket väder och vind? Efter vilka aktiviteter. Det blir som vanligt.. FÖR MYCKET! :)

Jag ska hinna träffa lite personer innan jag far..
Jag ska hinna sy klart det jag har börjat på. Det betyder att det ska vara klart i morgon.
osv osv osv..
För på torsdag åker jag ner till umeå och bor hos pappa till på fredag då jag åker med 06.35 planet från umeå.
Men jag taggar norge såklart!

Nu i kväll ska jag ta det lungt och se en film som går på kanla 9 A lot like love.

God kväll mer er! :)

6 september- kl:14.54

Dom här kängorna ska jag bara ha! Riktigt snygga är dom! 



Dom finns på skona mig för endast 449 kr.


6 september - kl: 11.45

Nu ger jag snart upp! Nu har jag försökt i en vecka att fixa och komma på en snygg blogg design. Men jag blir aldrig nöjd! Skulle behöva ta några nya bilder och hellst av allt skulle jag vilja ha en systemkamera att ta nya bilder med så man får fin kvalite. Men jag får väll helt enkelt fortsätta klura.
För jag är så less min nuvarande blogg design. 
Ni som läser, om ni har några tankar och idér på hur jag kan göra så är ni välkomna med förslag allt kan vara användbart:)

6 september- kl: 10.01

Godmorgon, ojoj så trött jag är.
Var riktigt jobbigt att behöva stiga upp klockan 06.30 i morse på en ledig dag och speciellt när man inte har några andra speciella planer, Det är massa folk här hemma hos oss då dom håller på att lägga fjärrvärme...
Så det blir då inget sovandet till kl 16.00 som det blev i går.
Det är faktiskt så att jag har inte känt mig så frisk sen i lördags och i går var jag totalt slut så då låg jag och sov/vilade i princip hela dagen. Känns som att jag ska ta det kanska så lungt i dag också så att jag är frisk när jag ska resa till norge på fredag.



Gud vad jag saknar oslo, stunderna som denna när vi sitter och grillar i vigelandsparken med ett glas vin och har ett kanon väder. Då har livet verkligen sin goda stund!

2 september

Stan lockade mig även i dag, kom på att jag var tvungen att inhandla lite små grejor som kan vara bra att ha men inte så kul att lägga pengarna på. Bland annat så blev det två stycken nya nagelack i snygga färger, lite smink från make up store, lite sy grejer och sedan köpte jag blondinbellas bok-egoboost! som jag faktiskt tycker ska bli kul att läsa. Har även i dag varit och fikat med lisa på stigs vi var även och kollade in våra second hand affärer.



Nu ska jag faktiskt ta mig en liten vilo stund, jag tror att jag håller på att odla fram en förkylning..

1 september

Det fortsätter att regna av och till där ute och ingen värme är det. Sommaren verkar ha sagt hej då nu.
Har idag varit på stan och tagit en fika med Lisa, gick en jätte snabb sväng på stan innan jag var tvungen att ge mig av. Men tur var väll det för på den korta stunden så lyckades jag köpa fyra nya plagg. Men det kan jag tyckas vara värd för denna gång. Har knappt varit på stan på hela sommaren och inte mycket nytt inköpt.
Blev denna gång ett par jeans, en blus och två skjortor.



Annars har jag varit jobb ledig från och med söndag hoppas det blir jobb i morgon men man vet aldrig som vikarie. Men blir dock jobb lördag och söndag.
Annars har jag börjat på ett annat litet äventyr. Har införskaffat mig en symaskin förra veckan. Hur detta kommer att sluta det vet man aldrig. Just nu är det barnkläder till lilla pia som gäller. Men det är fortfarande inte klart och det kan bli så att det inget blir heller, haha ;)
Och idag så blir även lilla pia ett halv år. Hon har blivit så stor! Grattis Pia!

Nästa fredag får jag dessutom se henne och alla andra, åker nämligen till norge igen då och hälsar på. Längtar så mycket!!

RSS 2.0