25 augusti

Hejåh!
Är verkligen glad att jag fortfarande håller mig med mycket jobb trots man bara är vikarie nu. Känns underbart!
Har redan haft ett 7-12 pass i dag men ska snart i väg och jobba ett 16-21 pass med. Man tar det man får just nu!
För övrigt så är planerna nog att åka i väg till norge nu i höst igen. Söker jobb nu här i hem i från hoppas snart på något resultat.
Har nu på mina lilla lediga tid städat klart här hemma, för i dag kommer mamma hem från norge.
Hon har nästan varit borta i två månader så nu ska det faktiskt bli lite skönt att få hem henne.

Nu ska jag ta mig en liten lur på cirka 30 minuter sedan köra i väg till jobbet.
Ha det bra så länge!:)

22 augusti

Då har man sovit bort hela söndagen, skulle ha sovit ännu längre om det inte hade varit för att jag var tvungen att tömma garget innan dom ska in dit i morgon och lägga kablar osv. Har jobbat och slitit hela denna vecka med, och i går fick man en trevligt avslut på veckan då vi på födelsedags fest till rebecca i burvik, var verkligen jätte kul!
Nee nu blir det att slagga igen... godnatt!

15 augusti

Då var helgen över och även mitt jobba schema slut.
Men i morgon ska det jobbas ändå ska även ringa och kolla upp lite kurser nu i höst är sugen på att plugga lite vid sidan av, bland annat Matte B, jag börjar fundera på vad som har hänt med mig jag är verkligen inte skoltypen men jag saknar det faktiskt. Sedan efterlyses även en tvätt hjälp som kan hjälpa mig, har nu lyckats förstöra en jacka som blev blå i stället för vit. Jag blir så arg!
Nu är det dags för några andra avenyn avsnitt sedan sova.

14 augusti

När man nästan har glömt vilket lösenord man har till sin egen blogg så är det ett starkt tecken på att man är riktigt dålig på att blogga och att det var länge sedan. Såg nu att det nästan var en månad sedan jag bloggade sist, förlåt bloggvärlden jag ber så hemskt mycket om ursäkt. Det känns som att denna sommar så har jag nästan bara jobbat, jobbat, jobbat och nu är det på ett sätt tyvär nu är det nästan slut. I morgon gör jag mitt sista schema pass för sommaren men som tur är så har jag fått ytterligare pass, men inte så mycket att jag inte ska kunna blogga för er.

I kväll har jag varit ute i boviken hos sara på kräftskiva med några av tjejorna sedan åkte vi båt ut till boviken badet och hängde på stranden resten av kvällen.
Haha av någon finurlig anledning glömde jag ta kort under kräftskivan men fortsättningen på kvällen ska ni få se i alla fall.











RSS 2.0