26 april

Fick precis en super överasking. Mattan kom precis hem med en stor full matpåse med godis från jobbet. Då dom skulle kasta allt så hon passar helt enkelt på att ta med hem till dom snåla svenskarna och mer har hon tänkt ta med hem i morgon. Det är inte heller första gången hon kom hem med saker, för någon dag sedan kom hon med en påse med tröjor, reflexvästar, spel, bärbara batteriladdare till mobilen,regnkappor och massa olika saker. Ditt jobb gillas mattan!


26 april

Tänkte uppdatera er om resten av helgen som var.
Jag trodde att jag skulle sitta hemma hela helgen och tråka men matilda styrde fest och det gillades stort av mig.
Matilda blev bjuden på fest av en jobbar kompis till henne och såklart ställer jag upp och följer med.
Så jag och matilda drar ut och gör oslo osäkert. Första festen för matilda här i stor staden. Mycket trevlig förfest och resten av kvällen på den pyttelilla puben var också meget kul.
Blev en sen kväll med tanken på att mattan skulle upp och jobba kl 10.00 och på vägen hem så tog det lite långtid då planerna var nattbuss men vi hittade aldrig den som skulle ta oss hem. Så vi gick från ena sidan av stan till den andra. Men var en även en trevlig hemgång på alla möjligavis. "hihihi"

















Söndag så var jag placerad i soffan hela dagen lång men hade lite dåligt samvete då jag viste att mattan gick och slet på lagerjobbet som var ett tretton timmars pass. Det gjorde inte heller bättre när jag fick ett sms av henne där det ungefär stod "fan för dig utter... Har nu smitit in i ett omklädningsrum och ligger på en bänk.."

Idag har jag jobbat hela dagen som vanligt har nu ätit middag och får se vad kvällen har att bjuda på.


24 april

Helg,vår och sol..har på förmiddagen legat i vigelandsparken och solat. Det är verkligen mycket liv i den parken. Tycker det är så kul att bara ligga och titta på alla olika människor som rör sig runt omkring än när man ligger där på en filt i det gröna gräset och lyssnar på musik. Vissa kommer dit med turistbussar för att spana in den fina parken med alla statyer, andra har tagit på sig löparskorna för att ta en joggingrunda eller tar en promenad med hunden. Vissa tar med sig sina vänner för att tända grillen och andra går dit med hela familjen så att barnen kan leka av sig... Så många människor på sammaplats men av så många olika anledningar men ändå av en och samma nämligen det fina vädret.



Batterierna på kameran tog slut när jag skulle ta bilder idag så jag tog nu en bild från internett i stället så ni kan få ett smak prov på hur det ser ut.

20 april

Idag har man nästan varit lite pirrig i magen för att man förväntansfull skulle gå och möta upp Matilda vid tåget direkt efter jobbet. Det var så himla roligt när vi fick se mattan sitta där med all dess packning och vänta på oss. Två månader sedan man såg jentan senast. Men nu blir hon från och med idag en av oss som ska bo tillsammans i våran lilla 1a på frogner!!


18 april

Varför är det så långt mellan fredag och måndag men fredag så nära måndag? Eftersom det är söndag i dag så väntar en hel vecka tills det är helg igen.
Helgen har varit riktigt bra faktiskt. Idag kom vi oss ut vid elva tiden då vi tog oss en tur till parken för att sola.
Dock blev det ca bara en timmes solning för sedan drog molnen förbi. Jag och Ida har nu försökt städa undan det värsta så att vi  kan slutföra städningen i morgon så att det är fint på tisdag då mattan kommer och ska bo med oss!:) Då blir vi fyra stycken i en liten 1:a men det ska gå!:)
Sitter och funderar vad man ska hitta på resten av dagen, var riktigt sugen att gå på stan men som sagt söndag=STÄNGT!


17 april

I går kväll fick jag äntligen se Band of horses. Dom var verkligen jätte bra live. Vi hade verkligen jätte bra platser med stod längst fram på sidan och det var inge knuffande alls så man kunde verkligen njuta.

Band of horses började spela ca 23.00 när konserten var klar så drog vi vidare till yatzy för det var det ända tänka bara just då som vi hade möjligheten till att dansa på så där var vi till det stängde och det var dags för att börja dra sig hem. Är riktigt nöjd med kvällen som var i går!

Idag vaknade vi ca 12.30 jätte härligt att kunna sova ut. Vi hoppades på att solen skulle skina. För våra planer för dagen var att sitta i parken och sola och grilla. Men i stället så ser man regn moln men trots det är det varmt ute och inge regn har kommit på besök än så vi tar tag i grillningen iaf och sätter oss i våran lilla inner gård.

För grillen är köpt (engångs grill) och maten är nu handlad så nu är det egentligen bara dags att marinera köttet.

Här kommer först och främst lite bilder och video från kvällen i går, blev dock inte så många bra bilder.




Träffade även Renate, Andreas(kusin) och Per Ola(kusin) :)























16 april

Dags för lite uppdatering. Jobbar på som vanligt varje dag. Har dock kämpat denna vecka med rygg och nack problem och en jävlig huvudvärk. Så har varit hos en kiropraktor tre gånger denna vecka. Men känner trots huvudvärk idag att det går åt bra håll. I tisdags var jag och Ida efter jobbet med några arbetskompisar och tog en öl på en båt som ligger precis vid jobbet riktigt härligt att sitta där i den skinande solen, nu längtar man bara till den riktiga sommaren.
I kväll ska vi se efterlängtande band of horses på rockefeller. Det ska verkligen bli så roligt att få se och höra dom live för första gången. Så det är egentligen bara dags att börja göra sig klar och sedan ta några glas vin och sedan ge sig av.
Ha en kanon kväll alla!


10 april

Idag är det helt underbart väder ute. Solen skiner och den värmer verkligen idag. Jag och Ida har därför hängt nere vid aker bryggen och ätit årets första mjukglass. Sommaren är verkligen på gång nu. Har även varitit och gått uppe vid festningen.





















Detta var bilder från dagen, nu blir det att vila en stund, laga mat och sedan ge sig i väg och träna.


7 april

Dålig uppdatering igen..

Men har egentligen inte hänt något speciellt. Har varit en riktigt lugn påsk. Har haft besök av mamma men nu har hon åkt hem till skellefteå igen. Vi var även ute en sväng i torsdags men dock var det inte så mycket folk ute som vi hade hoppats på. Men annars så är det jobb som rullar på och det är väll också en anledning till varför jag inte har orkat blogga så mycket, har varit så trött dom senaste dagarna då jag har kommit hem.
Just nu har jag och Lisa kommit hem från en härlig kvälls promenad och strax dags för att slå sig ner fram för tvn och se paradise hotel.






RSS 2.0