Bokat och klart.

Idag var man på dom tre resbyrårna som vi har i skellefteå för att vi är så sugna på att fara till grekland så vi kollade upp lite olika allternativ. När jag sedan kommer hem märker jag att min ekonomi kommer inte att hålla just nu så då var det bara att glömma min lilla sköna resa till grekland med mina vänner. Så det får bli ett lite längre tag fram över.
Istället så bokade jag min Norge resa som bär av den 23 augusti för att hälsa på alla nära och kära.
Vilket är med idag 26 dagar kvar så nedräkningen har börjat tills jag får lämna skellefteå för en stund ingen hemresa är ännu bokad.


Från långt till kort


 




Klipptid i dag kl:09.00
Vi klipper bort dom nötta topparna hade jag tänkt mig.
Men inpulshändelser är mycket roligare.
Ehh vi kör på kort hår nu igen.
Kan vara skönt med lite förändring ibland.

bilder från pdol








Topp 1 av festivaler

PDOL år 2009 har varit den bästa festivalen på hela sommaren, på hela året och genom mitt 19 åriga liv.
Två dygn är inte så mycket men jag kan med till hundra procent säga att jag och Julia har varit med om nästan allt och lite till. Start skottet började i Skellefteå där vi då bilade till piteå  i min mammas lilla gröna bil.

Vi landar på festival campingen och sätter upp tältet med hjälp av en kille som är "värdsmästare" på tältuppsättning men trots det så lyckas vi se alldeles för orutinerade ut och får då hjälp av två stycken vakter.

Vi festade loss i andras tält och husvagnar medans helt ofrämande människor tyckte om våra campingstolar och tält bättre än sina egna.

Vi träffar där efter skelleftebor som vi drar igång med. Vi träffar på folk och saker som är från det förflutna och även tvillingar till tidigare norska pdol gäster.

Vi ser melody club längst fram, vi spår dansar i ett danstält, vi ska söka upp information och ska fråga den närmaste vi hittar vilket var lite olämligt och jag säger det jag tänker högt och sliter Julia där ifrån.

Vi åker karusellen batman och jag är helt spårat rädd, vi äter thai mat till fylle mat fortsätter med efterfest och träffar på hel sköna killar från övik som också är våra tält grannar vi skrattar natten lång om allt och ingenting som tex något slag av vallavatten.
 
Vi sover ca1,5 timme i bilen för att det är för livat och vi fick oväntat besök som inte hade någonstans att sova som bla är jimmy som även klev upp på scenen till melody club från ingenstans. 

Dag två är det regnigt, tältet blåser nästan bort men vi kör hårt för det ändå, megafonen tas fram och vi hörs över campingen - Halllåååååååå!!!
 
vi drar in till området och vi glider in på en drop in fest, vi dricker bira i öltälten vi diggar till svenne banan, svenne banan, svenne banan, svenne banan

vi sjunger och dansar i  schlager tältet vi dansar på scenen i kärlekslandet och efterfesten är snart igång igen..

Jag kan hålla på och berätta hur länge som hellst men det bästa av allt var att jag fick uppleva den här helgen med dig Julia.

Tack för den här otrolia helgen allt och alla!

Nu kommer det komma bilder som alldrig förr..


direkt från...

0-53ed5f814aab8b17c7bdc31cc317987b.png

direkt från melody club


Årliga pdol



Allt är nu packat och klart för att kunna dra i väg på den årliga PDOL det blir nämligen tredje året i rad.
Det lär bli en toppen helg.
Tältning,festival,bira,vänner..
Hoppas vi ses där.
SKÅL!

Ett annat namn för Onsdag

När jag körde i väg till jobbet idag så var det en fråga på radion, vad kallas onsdag med ett annat namn och det är ju så klar lillördag så varför inte gå ut med sina vänner en sådan solig och härlig kväll?
När jag slutade jobbet idag kl:21.00 så var det bara att köra raka vägen hem och fixa till sig och sedan cykla i väg till Sara där alla redan hade intagit sina platser. Sedan dra i väg till station för att träffa folk och dansa och ha kul.





walk the line

Man brukar klaga på att helgen är över. Men nu säger jag bara gud så skönt att det är över.
Har jobbat hela helgen och nu får jag äntligen ledigt till onsdag kväll.
Har nu i kväll bara varit hemma hos Linda och varit så slut som man kan bli och bara kollat in filmen Walk the line som gick på tv.


Skype

Skype är den perfekta funktionen nu när alla far åt olika städer och till olika länder, då man verkligen kan prata med varandra med webb och mick. Pratade precis med alexandra som nu befinner sig i italien och det funkade hur bra som hellst. Så skaffa skype!

En Liten bild på Alex från avskedsmiddagen då vi gjorde sista kvällen minnes värd.

Trästocksfestivalen 2009

I helgen är det ju nämligen den årliga trästocksfestivalen i skellefteå och eftersom man jobbar hela helgen så for jag och Julia dit en liten stund för att bara kolla in läget. Sedan så var det jätte kul att träffa dig Hilda som man nu nästan bara träffar varje år på trästocks. Men ska snart komma ner till gbg och hälsa på.
På den senaste tiden så känns det som om jag har träffat på massa folk som jag inte har träffat på en evigheter som undrar vad jag ska göra till hösten och då går det som upp varje gång på nytt att ja vad ska man gör? Du kan faktiskt göra vad du vill nu. Det är ju verkligen så skönt att få fara när som hellst var som hellst du kan göra det du verkligen gillar som bäst helt fantastiskt egentligen när man nästan har gått skola hela sitt liv och det har stoppat en från att göra saker iaf på senare år.
Men som sagt trästocks vi såg en artist ..kollade precis upp vad den hette och det var nämligen John ME hade bara hört en av hans låtar. Hade aldrig heller gått och lyssnat på honom om det inte var några små fåglar som viskade i mitt öra.


Avkoppling på landet

Vaknade klockan ca 13.00 i dag och begav mig genast ut till falmark för att rida en liten tur.
Att man kan sakna något så mycket? Det börjar vara några år sedan jag sålde min häst och sedan dess så har man inte haft så mycket tid och tillgång som förr. Men i dag fick jag då låna Angelicas häst och fara ut.
Sedan har jag som tillbringat hela dagen där ute och det var jätte trevligt och träffa lite folk och så tur som man har så bjöd även Angelica en på grillat.
Jag känner det redan nu att man kommer sova riktigt gott i natt efter en hel ute dag plus åskan som är i luften och som har cirkulerat runt stan hela dagen.


Utgången

Blev inpuls utgång i kväll med dom som vara lediga från jobbet, blev förvånad över hur mycket folk det var ute på en onsdag kväll men det var en riktig trevlig kväll. Vi var hos Anna i ursviken först sen begav vi oss till station.
Julia Hellsten jag har ett bevis åt dig något som aldrig brukar hända mig. Ni andra som undra vad jag nu menar så är det så att varje gång jag är ute så brukar jag aldrig lägga märke till vad det spelas för låtar under kvällen men vilket julia är helt tvärtom. Man får alltid höra dagen efter, Emma kommer du i håg att dom spelade den här låten ute i går, då står man där som ett fån och tänker efter men kan inte komma ihåg en ända låt men i kväll var jag uppmärksam och det var riktigt roligt faktiskt så även fast du inte var med i kväll Julia så gick tankarna till dig.
Så kvällens låt blev denna.



Klockan är nu  fem och solen har stigit upp jag jag ligger i min säng framför tv.n och datorn och funerar egentligen inte alls på att sova riktigt än. Eftersom solen lyser rakt igenom fönstret och jag nog förmodan b ehöver dricka ca en liter vatten till annar kommer man må så otrevligt i morogn och det orkar jag bara inte med.
Men gå från dator har jag iaf funerat på och bara se lite tv istället så kommer man nog somna hur som haver eftersom det är det som behövs för att jag ska funka imorogn.
God nattt.

Stannar du?


Sitter nu här på min bakgård och bar njuter av att värmen har kommit tillbaka.
Idag har man arbetat som vanligt men är nu ledig två dagar vilket blir jätte skönt om det här fint väder.
Har även tagit på mig lite extra jobb pass så nu kommer jag inte få sluta fören den 21 augusti, vilket egentligen barar är att tacka och ta emot för vem vet hur mycker man kommer att få jobba till hösten? Det som nu blev ett minus på att jag tog på mig extra pass är att jag inte kommer kunna fara till Norge den 18 som jag hade tänkt mig därför kommer jag att gör om min lilla plan och far måndag den 24 istället. Om det är förövrigt någon som har något jobb tips om jobben i Norge så är det bara att spotta ut dom för jag tackar och tar emot allt som kan hjälpa.


 


Beach Party 2009

Måste säga att slut resultatet av gårdagens kväll blev mycket bättre en förra året och mycket minnes värt.
Det började som sagt i Ursviken hos Tina som var mycket roligt med mycket folk det var som en husfest ska vara.
Sedan begav vi oss till Bovikens Beach party skulle hålla till och det var faktiskt riktigt riktigt nice bättre i år när det ver "johanna på stranden". Men frågan är varför ska en sådan tillställning stänga redan vid 01.00? Den förklaringen har jag, och det är bara för att vi bor i SKELLEFTEÅ!! 
En lyckad kväll iaf! Eftersom det var Julia som tog alla bilder i går och jag inte har hunnit fått dom en så snor jag några från hennes blogg för tillfället.

















Beach Party

Nu har man flyttat in till Julia över helgen iaf. När vi båda bor som hemma ensam under sommaren ett tag så kan det vara trevligt med lite sälskap i bland.
I kväll är det Beach party i boviken som jag även var på förra året med, vilket jag aldrig aldrig kommer att glömma den kvällen och det ska nämligen inte denna kvällen heller göra. Det blir Först hus fest hemma hos Tina i Ursviken sen beger vi oss mot Boviken, är det verkligen så som folk sägeratet är Johanna på stranden?
I går blev det bara att ligga på soffanoch se filmen När mörkret faller efter en mycket god middag som jag och Julia kokade ihop nämligen tacos som även blev våran frukost i morse klockan 14.15 då man vaknade och inte fattade hur man har kunnat sova så länge.
Nu går även tankarna till Alexandra som sitter snart på planet till Italien och blir borta i minst två månader. Saknar dig redan gumman!
Vi ses i kväll ni som ska till boviken och dansa loss!


redan över?

0-1ffc8640e8a10dba6e12e6d116a0d13c.png

Varför ska tiden alltid gå så snabbt när man har det så kul? Det borde ju vara precis tvärt om, när det är tråkigt så går tiden fort och när det är roligt så går det sagta.
Det har varit två helt härliga dagar som bara sprang förbi en med roliga människor, tokiga människor, röj på borden till live banden, medans vissa andra föredrog underbordet, "Vem är det här?", Vissa vet vad jag syftar på när jag nämner något av det här och vissa inte men JAG vet iaf! :D Nej det har helt enkelt varit hur kul som hellst nu laddar man bara för nästa festival som ligger några veckor bort nämligen PDOL.


Mobilbloggning

Tänk vilken smart upffining mobilen är, Lärde mig i går hur man mobil bloggade, vilket är helt perfekt ju när man är på festivaler tex och man inte har datorn med sig och man vill dela med sig lite av kvällen.
Perfekt JU!
Blir festivalen i kväll igen!;)

elina vad...

04f2bcc5a2b0e03e09b8ee9c149feecb.png

elina vad hände egentligen under bordet ?;)


direkt från...

0-2c4aa30ce1f31e289983d050618a19e4.png

direkt från tomas ledin


- vart...

0-23dc22f527ccc0e53f481ae42c99519b.png

- vart tog alla vägen ? Ja ja vi har iaf lika kul för det ;)!


Stadsfesten..




prestenteras av:

- Öltälten
- Musik
- Bira bira bira
-Tomas Ledin (VI ÄR PÅ GÅNG!)
- Erik Hassle
- Karusell åkning
- Glada och trevliga Människor
- Galenheter
- HANGOVER!


Sommarkväll

Nu börjar man friskna till och man börjar få orken tillbaka eller man börjar snarare klättra på väggarna när man har legat still så länge. Jag är iprincip frisk nu förutom att rösten svajar lite hit och dit men det ska nog vara bra tills i morogn. Då man jobbar 09.00-18.00 sedan är det bara att skynda sig hem och fixa till sig sedan börjar första festival kvällen för mig.
Dom andra sitter nu i något öltält och skålar medans jag är här hemma, det är nog bättre att vila uppsig så man verkligen är på topp i morgon. Såg på det dära programmet Supersize vs superskinny för nån timme sedan, vilket vidrigt program jag började må så illa, så det var bara att stänga av tvn och ta på sig träningskorna och gå ut på en härlig kvällspromenad. Egentlige var det där en smart teknik man ska spela in programmet sedan ska man starta i gång det varje dag så att man kastar sig ut och tar sig en liten promenad en gång om dagen. Det är inte direkt jobbigt när man väl är igång det är faktiskt riktigt skönt.
Det är varmt ute, man kan gå i linne, man lyssnar på musik och bara kopplar bort tankarna.




1 juli

Idag är det onsdag och festivalen i skellefteå startar igång, problemet är bara att jag är sjuk vilket är rätt jätte suuurt, men är på bättringsvägarna iaf så på fredag då ska jag också jobba och på stadsfesten vare sig jag är sjuk eller frisk för jag har inte tänkt gå miste om någon sådan här nära festival när man till och med är ledig från jobbet under helgen.
Imorgon far mamma till Norge och det innbär också att jag inte kan följa vilket jag allt annat i världen hade velat just nu!!
Men det innbär också en annan sak och det är att jag är så ensam hemma hela sommaren, men det hade ändå inte slagit Norge med Nos utan en hel längd.
En annan grej som är lite bra när man är sjuk, är att man kan ligga hela dagarna och se One tree hill utan att få dåligt samvet... och det är precis vad jag ska fortsätta med nu.


RSS 2.0