Michael Jackson

Michel Jackson var en stor stjärna men blev bara 50 år.

 



Sommar!

Nu har sommaren äteligen kommit på riktigt känns det som, Det är är så skönt att man sånna här dagar börjar 07.00 och slutar 12.00 för då hinner man även med solningen på dagen. Kom precis hem från boviken har legat där sedan ett tiden och stekit med Julia och Lisa men börjar känna nu hur ont det gör att sitt för jag har bränt mig på baksidan av låren men vilket inte är något nytt för att vara mig för det gör jag varje år men ser dock inte framemot natten då man ska försöka sova.
I går blev det fisketur med tjejerna i hampen, blev bara massa små fisk och otrevliga mygg men annars var det skojsigt.




dess konsekvenser..

Midnattstravet i går var riktigt skojigt, och jag gillar den nya finnessen att när travet slutar så har dom öltält fram till kl 02.00 då Krutov  spelar. Men även fast man har det roligt en kväll så betyder det inte att dagen där på är lika rolig, för så här dåligt som jag har mått och mår i dag ska aldrig mer upplevas hoppas jag.






Sedan är man ju också så bra på att jämt dyka upp på vimmelbilder men hur man jämt ser ut men den  här gången är man då dock nykter... Jag och julia var i fredags i bonnstan för att fira midsommar vi var dock där kankse i en kvart eftersom det inte vár så kul och mest barnfamiljer men på den kvarten så skulle man ändå hinna åka in i en kamera som skulle läggas ut  på www.skellefteavimmel.se


Midsommar

Nu har jag på den senaste tiden börjat vara dålig på att blogga igen, men har som sagt börjat jobba nu vilket jag har varit helt slut av. men nu har jag haft och har 3 dagars ledigt framför mig.
I Torsdags blev det lanterna vilket var riktigt kul med mycket folk och förfest i stuga på camingen.
Igår midsommar blev det som en halv klassfest, vilket var helt okej, men jag tog det lugnt och sparar mig till i dag då det är midsommartrav villket ska blir skit skoj. Har precis gjort mig färdig och ska väll börja bege sig om en liten stund.
Hoppas ni har haft en bra midsommar och hoppas vi ses på midnattstravet.




Tog dock bara två bilder denna midsommar vilket var synd..

Tiden den går..

Blev boden i Lördags igen då, drog ner vid 17.00 och sedan var partyt i gång och vi gav oss ut på farmen.
Det innebär Trevligt folk, tequila, dans på bordet, live band, tjurridning och en sen natt.
Var kul där som vanligt.
Idag var det även första arbetsdagen inför sommaren har jobbat 07.00-12.00 sedan arbetsteknik mellan 13.00-17.00,
så nu är jag helt död men det brukar man nog kanske vara efter första dagen.
Jobbar nu fram till på torsdag sedan ska man väll ge sig ut på lantärnan på torsdag kväll, Midsommar på fredag och midsommartravet på lördag.
Nu blir det att lata sig lite granna framför tv:n

Härliga tider

Nu är det över helt och hållet och nu börjar det på riktigt, man vet inte när man kanske ser vissa igen..
Men jag må säga att jag har haft ett fantastiskt år med min utgångsklass.
Studentdagen i går var en av mina bästa dagar i mitt liv, skulle fortfarande kunna stå där på skrindan med mina kära klasskamrater och låta det aldrig ta slut. Ni betyder mycket för mig!










'





Balen


















Barnkalas

Jobbad i går från 17.00 - 02.00 på alexs pappas fest där dom hade temat barnkalas.
Vilken var helt klockrent, fick mig så många goda skratt. Därför var även vi personalen tvungen att bjuda lite på oss själv och klä ut oss. När vi var klara så var vi grymt sugen på att festa och vi övervägde lite alternativ och det slutade med att vi tog oss lite natt mat hos Alex och några drinkar sedan slumrade man in så sött.

Alex visar hur fin man kan vara på ett barnkalas





 


Vilken kväll

Varför får man egentligen för sig att gå hem och blogga mitt i en fest? Man kan ju inte ens läsa vad som står! Men men jag bjuder på det.
Igår kväll må jag säga att det hände mycket och hade jevulst roligt, må nog säga att det var många som spårade hur, fast på ett bra sätt i mina ögon iaf haha.
Blev också Nox och olles där det också hände roliga och lite sjuka grejer. Får heller inte glömma att jag sandra och emelie liftade hem från max till Sandra med några helt okända som vi aldrig sett förut dom kom körande från max drive in och om man bara gör en sådan dära vift med handen och skriker TAXIIII som dom gör i sex and the city så är det klart att dom stannar nog för att det kanske inte riktigt gick till så men.. Iaf nu har jag kommit hem från Sandra för några timmar sedan eftersom jag sov där och jag har även varit i lokalen och städat bort allt från i går nu åter står det bara att vila ett tag sedan ska jag och alex fara och jobba på hennes pappas födelsedagsfest på taste. Bilder från i går också..



























 


Sitter här

Nu sitter vi i min hall jag malin, jenifer och ,jossan och pratar massa strunt medans mnin mamma kommenterar och och klagar för att man är full. min mmma såger nu att jag vill att du ska var hema hos mig ikväll medan jag bara skratta iväg det. men nu sitter vi här och sörger för att vi snart ska gå ut om och vi inte längre är en klass men vi kommer alltid för bli vänner. yeganeh vörjade till ovch med gråta men jag tröstade henne och sa att jag älskade henne för det gör jag !!! och vi ska til norge efter åt nu ska vi återvända pussss!!!!!½:D:D:D:D:D:

Bilder från onsdagen på olles









Ikväll blir det kanske Olles igen men framför allt så blir det Nox först !

Näst sista skolveckan slut

Nu är det inge mer skola denna vecka nu börjar det närma sig och jag känner mig faktiskt rätt vuxen har fixat så mycket grejer i dag bla:

- Försovit mig
- Skola dock bara en lektion
- Varit på information på arbetsförmedlingen om jobb i Norge
- Har hämtat ut min underkjol till balklänningen
- Köpt väska till Klänningen
- Varit och fixat en skattesedel
- Har varit och gjort frans och bryn färg / plock
- Handlat
- Jag styr festen i kväll hos mig igen!



För vi ska taaaaaaa studenteeeen fyy faaan vaaaad vi är bra!!!!!!!



 


7

Klassfesten i går blev riktigt bra och jag är glad att jag fick klara upp vissa saker med i går som gör att jag mår så mycket bättre. Jag var inte undermarken när klockan var halv nio denna gång utan vi åkte senare vidare till olles vilket var hur  kul som hellt lätt den bästa kvällen då jag har varit där.
När jag vaknade i morse mådde man såklart mindre bra och det kändes dock inga vidare roligt att fara i väg till skolan, men det kändes dock inte heller kul att kliva ut genom ytterdörren i morse heller jag spanade igenom nyckelhålet för att kontrolera att jag inte skulle stöta på någon av mina grannar när jag precis kikar ut så ser jag en av mina grannar så jag håller mig tyst och kikar ut igenom fönstret  för att kolla när hon kör i väg med bilen och då är kusten klar och jag smyger mig ut för att slippa bli utskäld och känna skuld över att vi levde om för mycket så nu vågar jag knappt vista mig i huset men vad fan man tar studenten en gång i livet !


Vi är fortfarande på g

Vist är man trött och helt slut men det ska inte hindra en från att ha kul dom sista två veckorna tvärt om det ska bara bli roligare och roligare. Idag på skolan så var det helt sjukt kul vi bla gjorde en attack mot kaplan då det var flera klasser från balder och anderstorp då det flög vatten omkring en.
Nu sitter man och väntar på att therese ska komma sen ska vi dra i väg till mig och där sker kvällens klassfest och ikväll ska det inte sluta med att jag är hemma kl halv 9. okej jag är hemma hos mig redan  men i måndags når vi hade klass fest på nordanå så slutade jag med att jag for hem redan vid halv nio tiden för att jag mådde så illa och fick värsta paniken av hur dåligt jag mådde, ikväll väntar jag in alla andra då dom börjar hälla i sig jag kör inget eget lilla för fest och är packad vid 8 tiden och ligger och spyr Nej tack till det! Men ett ja tack till att kvällen ska vara asgrym och rolig och packad är klart man ska vara men inte illamående. Nu kommer terre nu ska vi starta kvällen och den är en så länge ung.. puss på er, ha så kul alla!!


Vi är på gång vi är laddade vi är tända!

Nu har även utklädnaden sparkat igång för Bf3c, det har varit full fart hela dagen är helt slut just nu men om några timmar bara så är det fest igen tills skolan ringer in i morogn bitti. För man tar ju som sagt bara studenten en gång och nu är vi laddade och tända!!

Lite bilder kommer då här från dagens militärer:


















RSS 2.0