Lördag 23 oktober





Bär snart av mot några vänner sedan blir det nog utgång.


Lördag 23 oktober

Oj Oj nu har jag en del att ta igen här. Jag beklagar men jag har varit i nordmaling i över en vecka hos pappa och har inte haft tillgång till något internet så därför att det inte blivit något bloggande.
Men har haft en bra vecka där då jag har fått vara med hästarna, kört dom och donat på.
Besviken att jag inte tog några bilder när jag var där.
Så i dag så funderar jag på vad man ska hitta på i det fina snövädret. Har nog tänkt och fara på gymmet. Sen får vi se vad dagen har att erbjuda.

Tisdag 12 oktober

Lite panik det blev när jag vaknade, skulle fara och byta däck på bilen klockan 13.00 och jag vaknade kvart i. Så det var bara slänga på sig kläderna och åka i väg.

Om jag har ont i kroppen i dag ? JAA det har jag, men det känns bra för då vet man att det har tagit iaf.
Kylskåpet står rätt tomt så jag tänkte åka i väg till coop och handla lite mat. Vi hörs sen!:)


måndag 11 oktober

Jag ser verkligen aldrig på tv längre. Så då vet jag knappt vad det är för program som går. Så jag höll precis på att missa att paradise hotel har börjat om !!! Första avsnittet idag, så ni som också har missat det, så går det repris nu klockan 23.00 på kanal 6. Yes, jag kommer vara bänkad framför tv:n klockan 19.30 varje kväll nu framöver!:D:D:D

Måndag 11 oktober

Shit, kan man ont i kroppen redan efter ca 50 minuter? Jag kommer inte ta mig upp imorgon. Det blev som sagt Core och löpning. Men i morgon ska jag plåga mig själv ännu mera!

OKEJ! Jag blev precis hur rädd som hellst för det tog tag i hela huset och det knastrade hur mycket som hellst mot väggen.
Jag springer till fönstret för att kolla vad det är som händer. Såklart så haglar det! Snälla jag vill inte ha snö! Med tanken på kylan så kommer det väll vilken dag som hellst att börja snöa. Hörde på jobbet i dag att förra året så kom tydligen den första snön som stannade den 2 oktober. Så det är väll snart på väg då...TYPISKT NORRLAND!!!

måndag 11 oktober

Skönt att vara tillbaka på jobbet efter ha haft en toppen "semester" i en månad. Nu är jag laddad men ny energi och nya krafter. Var som sagt och köpte gym/Grupptränings kort på friskvårdskompaniet idag. Så ska dit och träna klockan åtta.
Tur att Alexandra ska köpa kort där i kväll med, tycker inte om att gymma själv haha! Vi får se vad det blir förslags tränig. Det står nog mellan core och gym.



Måndag 11 oktober

Godmorgon!

Även fast jag var så trött i går så hade jag så otroligt svårt att sova. Jag låg bara och tänkte på jobb och började leta på internet. Så jag tänkte att jag får väll börja med att äldreboendet där jag har jobbat nu senast får veta att jag har kommit hem. Så jag anmälde mig på hemsidan att jag är tillgänglig och kan jobba.
Yes, så ringer dom nu på morgon och frågar om jag kan komma och jobba från 12-17.30. Det är klart att jag kan! Hoppas det fortsätter så här att det blir en del jobb där fram över.
Så nu blir det jobb till 17.30 sen efter det blir det träning!


söndag 10 oktober

Efter att ha sovit kanske max 3 timmar i natt och en liten lur på flyget så är jag nu så trött att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Så jag känner att nu är det dags att säga god natt och sov gott för nu kryper jag ner i sängen!
Taggar inför i morgon för då ska jag köpa träningskort och jag längtar faktiskt riktigt ordentligt att få börja träna regelbundet. Så då är det bäst att jag är riktigt utvilad! Som sagt sov gott :)


Söndag 10 oktober

Nu är jag hemma i skellefteå igen. Även fast man alltid vill här i från när man väl är här, så här det otroligt skönt att komma hem ändå när man har varit borta ett tag. Som man brukar säga, borta bra med hemma bäst.
Det första jag hälsade på när jag klev av planet var en isande vind som nästan blåste bort mig. Har nu varit och träffat Julia som jag har saknat så otroligt mycket och nu sitter jag och väntar på en annan som också är otroligt mycket saknad, Alex! Det är skönt att ha sina två bästa vänner att komma hem till!

Lørdag 9 oktober

puhhhh.... det var tungt att stænga resvæskan den håller næstan på att explodera. Stackars flygpersonal som ska kasta min væska ombord han kommer sæker få ryggskott. Nu ska jag bara lægga mig på soffan ær så trøtt. Om några timmar så kommer Carl och Elen hem från Malta.
Nu ska jag kolla om det børjar någon kvælls film på tv. Ha en fin kvæll!:)





Ps. På en vecka så har indie ætit en del av min halsduk, i går så børjade han æta på min poncho och nu så tog jag precis ifrån han min smyckes ask. HAha!

Lørdag 9 oktober

HAhahah, jag kan inte gøra något annat æn att skratta åt kvællen i går som blev så annat æn vad vi hade planerat.
Idag ær vi så jækla slut. Vi har nu æven packat det mesta så att det mesta ær klart i morgon eftersom flyget går redan kl:07.45.
Nu har jag och Yeganeh varit på affæren och handlat lite. haha fy fan vad jag kommer att ångra. Men det hær ær det bæsta dagen efter något riktigt sliskit att æta och en film på det.




Men på måndag kommer jag aldrig mer se det hær før då går jag raka vægen till ett gym och køper mig ett gymkort. Jag lovar!!

Fredag 8 oktober

Det var otroligt mysigt att gå med mamma på stan i dag. Fick køpt mig en ring till annars så blev det bara en vin flaska till i kvæll før nu taggar jag om till fest.
Dags att æta mat før Y skriker att hon ær hungrig! haha. Ha en fin kvæll och SKÅL!











Fredag 8 oktober

God Morgon!
Ska nu gå ut och gå med Indie. Sedan ska jag åka ner till stan och møta mamma som kommer in till Oslo om cirka en timme. Ska strosa omkring dær lite grann och spendera kærleksfull tid med min mor som jag har træffat en gång på denna månad som jag har varit i norge. Hon har också varit i norge længe men vi har inte varit på samma plats under samma tidpunkt. Kan det tænka sig att på Søndag nær jag åker hem så har jag varit i norge en månad!? Det ær lite hemskt hur tiden kan gå så fort ibland.

Idag har jag på mig bland annat min nya cardigan och nægra av smyckena som jag køpte i går. Ær Mycket nøjd med mina køp.






torsdag 7 oktober

Har varit på stan nu och bland annat trøst shoppat lite før att jag måste hem till skellefteå igen!
Sedan kan jag meddela att vi æven var och trøst åt på peppes pizza.

Dagens inkøp:


Cardigan från Bik  Bok.



Smycke från H&M


Handledsværmare från H&M, Ringarna på lång fingret ær från H&M dom andra två ær från Bik Bok.

Några tidigare inkøp:


Ørhængen från Vero Moda


Armband från H&M



Smycke från Glitter som jag fått av værldens bæsta Yeganeh.





Klænning från Vero Moda



Som sagt vi avslutade med middag på Peppes Pizza hær trøst dricker Yeganeh en cola på 0.8L!


torsdag 7 oktober

Jag vill inte, jag vill verkligen inte hem till skellefteå! Men på søndag så kommer jag hem trots allt. Vi var 99 procent sæker på att vi skulle ha boende men det har vi inte længre, och det något annat hat vi inte lyckas fått tag på heller! Så vi får fara hem så længe. Men nu ska jag njuta av sista dagarna i Oslo. Nu blir det stan!:)





tisdag 5 oktober

I helgen då vi var ute så træffade vi två rå hærliga svenska tjejer. Så i kvæll så har vi hængt med dom. satte oss och tog en "fika" på hard rock cafe, Blev hur glad som hellst nær jag såg att dom visade skellefteå matchen. Søg ju dock att dom førlorade! Men en en trevlig kvæll hade vi!




Tisdag 5 oktober

Gud vad jag och Yeganeh ær dåliga på att stiga upp tidigt på morgonen men i morgon ska det stigas upp tidigt det ær ett måste om vi ska få saker gjort!
Vi var i dag på svenska føreningen før och høra om dom hade något ledigt, dom skulle høra av sig så fort dom hade något till oss. Men vi får væll helt enkelt ringa om några dagar och høra med dom igen. Sedan blev det en svæng å stan, det ær som sagt mycket svårt att undgå alla affærer. Så det blev två basplagg på rea ett par leggings, ørhængen och en møssa. Men det var verkligen NØDVÆNDIGT!! eller okej ørhængena var kanske inte så nødvændiga men dom råkade bara slinka med haha!










Måndag 4 oktober

Hallå!
Hade massor av saker jag hade lust att berætta om i går från i lørdags men jag var så otroligt trøtt så jag orkade inte blogg. Låg i sængen fram till ca 17.00.
Men nu ær jag på plats, vet som inte riktigt vad jag ska berætta har inte tænkt dra några detaljer før dom sparar vi før oss sjælva. Men det jag mæst vill skryta om ær att jag hade en så otroligt jævligt rolig kvæll!!!
Det hænde så mycket och træffade verkligen hur hærliga mænniskor som hellst!
Vi var først på fest hos Hanna sedan drog vi vidare till en annan fest.
Sedan skulle vi på någon nattklubb men det var så otroligt lång kø så vi drog vidare till ett annat stælle som tydligen var en karaokebar. Haha japp dær var vi på en karaokebar i sjælvaste oslo. Ja det var længe sedan jag hade så kul och det var pængen jag ville komma fram till!!;)

Nu blir det tv tittandet før snart børjar bartenderskolan.

Lördag 2 oktober



Åh, jag är så otroligt glad att Yeganeh har kommit hit till oslo nu!
Nu blir det fest och det ska röjas!! Ha en toppen kväll! :)

Fredag 1 oktober

Arbetsintervjuen idag gick væll ganska bra tycker jag sjælv. Brukar inte vara så nervøs infør arbetsintervjuer men det ær væll før att jag kan inte førklara hur mycket jag vill ha detta jobb. Men till veckan någon gång så får jag veta om det gick bra och om jag får jobbet eller inte.

Nu ær jag så otroligt trøtt och kommer somna så fort jag lægger huvudet på kudden.
Bættre uppdatering i morgon. God natt mer er!

RSS 2.0