29 november

Datorn är verkligen något som man blir beroende vid. Men just nu känns det som om jag har varit på dator avvänijing.
Jag hinner nästan aldrig med och om jag nu gör det så känner jag ingen panik över att kolla datorn.
Men samtidigt så tänker jag varje dag att jag måste blogga.
Det jag gör om dagarna är jobba,träna eller så far jag till nordmaling och är med hästarna. 
Har lite panik och känner att jag måste få tid med massa annat också.. Kan man inte öka dygnets antala timmar från 24 till 48 ?

Nu är det alldeles starx dags för mig att rusa i väg till jobbet och så har jag även packat väskan för att åka till nordmaling i mmorgon direkt efter jobbet i morgon.


Och så får jag träffa syrran i morgon med<3

20 november

Har nu börjat jobba för fullt och jag trivs bra. Slutade precis så nu ska jag vila lite innan jag börjar jobba natt igen.
När jag slutar i morgon kl 16.00 så beger jag mig direkt till nordmaling under mina lediga dagar, då blir det äntligen att få vara med hästarna igen.





Peppe E.


onsdag 17 november- Mot jobbet

Första dagen på jobbet i går gick bra och det känns som att det kommer förbli bra när jag väl har kommit in i det hela.
Sitter nu och äter lite frukost. Hallon yogurt med müsli och banan. om en cirka en kvart bär det av till jobbet sedan under dagen ett möte. Så vi hörs i kväll ha en bra dag.


Tisdag 16 november - Gymmet

Har nu varit på ett slitit,jobbigt och dödande träningspass. Jag hatar verkligen att gymma. Dels därför att när man inte gymmar så ofta så är det inte alltid så lätt att veta hur varje träningsmaskin fungerar eller hur man ska ställa in den så att man står, sitter eller tränar rätt i dom. Så därför brukar jag oftas bara skita i dom jag inte fattar mig på och tar enkelt en cykel eller något liknande som man vet hur den fungerar. För när det står typ tio biffiga killar i gymmet och tränar så att svetten bara rinner, så står jag där som ett idiot och fattar inte hur man ska göra så är det inte så jäkla kul. Eller så blir jag så jäkla lat i gymmet att man tänker ähh nu är det bra så står man mest och bara latar på för att det inte är kul alls. Så idag var jag på cirkelträning, då man är massa personer som snurrar på ett antal maskiner i några minuter till musik och man har även en tränare som går runt i lokalen om man behöver hjälp och peppar en. Det är verkligen perfekt för en som känner precis som jag. Jag har aldrig varit så slut efter att ha varit i gymmet förut. Så cirkelträning rekomenderas!




15 november

Hej allihop nu har jag en hel del att ta igen med er alla. Har som ni märkt varit otroligt dålig på att blogga.
Men jag har den senaste tiden varit i nordmaling där vi fortfarande inte har fått i gång något internet. Men nu ska jag försöka lova att det inte ska bli något sådan här långt uppehåll något mer.
Som sagt så har jag varit hos min pappa i nordmaling då jag har jobbat med travhästar, 9 stycken underbar hästar. hur kul som hellst är det. Men det bästa av allt är att jag i dag för en vecka sedan fick en liten lillasyster som ska heta Hannah.





Här är då lillsyrran Hannah som i dag bara är en vecka.

Idag har jag även fått mig ett jobb som personlig assistent och jag börjar jobba redan i morgon, känns jätte bra. Ska nu försöka kombinera det med att vara hos hästarna dom dagarna jag är ledig.

Nu har jag även skypat med en till liten krabat, min brosdotter Pia som har blivit så stor längtar till jul nu för då far jag jag dit, är ca bara 5 veckor kvar.  Längtar!!:D


RSS 2.0