bakisguiden.se

I går blev en sådan helt otroligt king kväll. I stora drag kan jag säga att vi började hos Malin med middag och skålande. Vi drog sedan till en 20 årsfest och efter det gav vi oss ut på krogen (balzac) och Slutade sedan hos Malin igen. När klockan närmade sig 06.30 så låg jag i min säng hemma för att kunna sova ut.
Och att klockan blev så mycket känns verkligen, är totalt slut körd. Ett desperat försök för att få bort det här känslan av att man aldrig mer ska dricka alkohol ledde till att jag tvär googlade och viste ni att det finns en sida för dom som är bakis just nu? Japp det gör det, så spana in den om ni behöver någon gång http://www.bakisguiden.se/ . 

10 snabba tips

De mesta av tipsen på Bakisguiden handlar om att förbereda sig för att lindra sin baksmälla. Denna del är till för dig som har missat den biten , är bakis nu och behöver lindring på en gång!

Ledsen kompis, det är lite försent nu! Du skulle ha bytt ut sista ölen mot vatten! Den där efterfesten som kändes så smart igår kanske inte var så smart trots allt!

Men det är lätt att vara efterklok, det som återstår att göra är att göra det bästa av situationen.
Nedan följer därför 10 tips som hjälper dig lindra dina plågor direkt!

Gårdagens synder är redan gjorda och du behöver hjälp nu!

Här är 10 tips till hur du kan må bättre:
1, Drick vatten! Alkoholen har påverkat dina njurar så du lider av vätske brist.
2, Drick resorb! Bäst att ta innan man går och lägger sig men fungerar även dagen efter (finns att köpa på Apoteket).
3, ät pickles!
4, Ta en promenad och se till att andas djupt (om du är på jobbet och inte kan ta en lång promenad, gå till fönstret och dra några djupa andetag).
5, Ha sex! För många är bakis sex bättre än sex utan att vara bakis och det sägs att endorfinerna som skapas hjälper dig att lindra din baksmälla (har du ingen partner får du lösa det på egen hand...).
6, Ta dig till en simhall och ta dig en simtur! Mycket effektivt mot baksmäla.
7, ät eller drick saker med mycket fructos. Frukter i alla dess former eller juice. är apelsin juicen för stark för din mage testa med äppel juice.
8, Drick sportdryck typ Gatorade eller Powerade.
9, Ät kolhydrater då du antagligen har låg blodsocker nivå.
10, Gå och lägg dig! Sova bort baksmällan är alltid effektivast.

Följ dessa råd, gå sedan in på Bakis historier och läs om andra som har mått sämre än du gör nu. Att läsa om andras ångest gör att du genast känner dig mycket bättre!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0