Övik

Måndag och jag är helt slut efter helgen och har även börjat bli sjuk. Men det var lätt värt det har haft en så otroligt rolig helg i övik som gick alldeles för snabbt. Jag och Julia for till övik för att hälsa på ett gäng som vi träffade på Pite dansar och ler. En helg som kommer att bli oförglömlig. Det kändes så tråkigt när vi skulle åka hem till Skellefteå igen.

Bilfärden började kring halv 10 på fredag morgonen var i övik vid 13.00 tiden då vi även stannade en stund i umeå. När vi kom fram checkade vi in på hotellet där vi skulle sova i två nätter. Sedan träffade vi upp grabbarna och sedan var det bara att börja göra sig i ordning för kvällen. Dock så började vi lite sent eftersom lilla klant Julia hade glömt sitt legg hemma i skellefteå. Men det ordnade sig till slut eftersom vi fick legget att ta bussen till övik.
Sedan drog vi hem till Jens där förfesten skulle äga rum. Drog sedan vidare på en annan fest då vi senare drog till olearys som var rå king jämfört med det vi har i skellefteå. Med andra ord så hade dom dansgolv och det var nog det som gjorde att olles var så mycket bättre och så klart det goda sällskapet man hade. Sedan var det efterfest såklart. Vi var hemma ganska så sent och hotell frukosten väntade nästan på oss vi sov några timmar innan vi skulle gå ner till det dukade bordet men när det väl stod framför oss så var det inte så frestande längre. Julia fick i sig en fralla och jag ett glas Juice. Vi återgick sedan till sängen igen och sov tills det var dags att börja om på rond två.

Förfest tillsammans med killarna sedan drog vi ut på ett ställe som hette harrys som var ett riktigt kuligt uteställe sedan blev det jag och Julia som styrde efterfest den här gång som blev på vårat hotell rum. Vid 6 tiden somnade vi och klockan 12.00 var man tvungen att vara ute. Blev ingen god hotell frukost den här dagen heller vi gick inte ens ner för att spana in den. Drog sedan till Jens och hängde där tills det var dags att börja bilfärden hemåt igen.
Tack så hemskt mycket för en sådan trevlig helg, Det är bara att ladda om nu till nästa gång så ni kommer upp till oss killar.


Bilder från Fredag:



Mini förfest på hotell rummet.






Vi mötte upp legget på busstation kl:19.35.

-

Festen har börjat!































Bilder från Lördagen.




Middag på Olearys.







































Kommentarer
Postat av: LisseB

fan vad fräsh du var emmis :D

2009-09-21 @ 16:34:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0